News-Piper

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στον Alpha για να κάνει το "Δέστε τους";

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο  Νίκος Μουτσινάς , μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμο...

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος στο ΦΜ Live και οι παρουσιαστές, δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν για το τηλεοπτικό του μέλλον. Συγκεκριμένα, η Μαρία τον ρώτησε ευθέως: «Είναι αλήθεια ότι δεν θα συνεχίσεις με το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ;».
«Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζω στο Σαββατοκύριακο. Εμένα μ’ αρέσει τέτοιου τύπου εκπομπή βίντεο, σχόλια, να γελάμε, πλάκα. Δεν είναι στο φόρτε μου να παρεμβαίνει μια μαγειρική, ένα ζώδιο.ο. Στο πρωινό που έκανα στον ΑΝΤ1 είχα δυσκολευτεί, τώρα δεν έχω καταλάβει κάτι. Δυσκολεύτηκα προφανώς, αλλά δεν κατάλαβα κάτι»,  απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.
Εν συνεχεία μάλιστα τον ρώτησαν αν θα μπορούσε να κάνει πάλι ίδιο project με το Δέστε Τους με την Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου. «Με την Κατερίνα και την Μαρία μαζί όχι…Δεν μπορούν αυτές, όχι εγώ!», είπε με απολαυστικό τρόπο ο παρουσιαστής.

Related

media 6424930892252486135

Follow us


item