News-Piper

Ξαφνική αποχώρηση από το X-Factor: Ποιος κριτής φεύγει οριστικά από το talent show;

Αποφάσισε να εγκαταλείψει το X-Factor για να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα της. Μη βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα πριν σας πού...

Αποφάσισε να εγκαταλείψει το X-Factor για να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα της. Μη βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα πριν σας πούμε το όνομα!

Σύμφωνα με την Sun, η Cheryl Cole ανακοίνωσε στους ιθύνοντες της βρετανικής παραγωγής πως δεν θέλει να συνεχίσει στο show φωνής για να μπει στο studio με αφορμή την ηχογράφηση των καινούριων της τραγουδιών.
«Η εμπειρία μου ως κριτή στο X-Factor ήταν εκπληκτική. Έμαθα τόσα πολλά και απόλαυσα την καλλιέργεια νέων ταλέντων, αλλά μου έλειψε η δημιουργία μουσικής, και είμαι ενθουσιασμένη που θα μπω και πάλι στο studio για ηχογράφηση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα, και ιδιαίτερα τον Simon. Ελπίζω το show να συνεχίσει να παράγει stars. Τους εύχομαι τα καλύτερα»  φαίνεται να είπε ηCole στον «κακό» του X-Factor, Simon Cowell , και εκείνος να απαντά: «Ήταν εκπληκτική στο show. Στο μέλλον θα συνεργαστούμε και σε άλλα πράγματα».
Cheryl Cole
Αξίζει να πούμε, ότι το 2014, η Cheryl Cole υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την επιστροφή της στο βρετανικό X-Factor.

peoplegreece.com

Related

hot 6480983524468279721

Follow us


item