News-Piper

Τηλεθέαση: Bravo Ρούλα ή Στην υγειά μας ρε παιδιά είδαν οι τηλεθεατές;

Η  Ρούλα Κορομηλά  καλωσόρισε ξανά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Epsilon το βράδυ του Σαββάτου σε ένα show υψηλών απαιτήσεων ...

Η Ρούλα Κορομηλά καλωσόρισε ξανά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Epsilon το βράδυ του Σαββάτου σε ένα show υψηλών απαιτήσεων και μεγάλης αντοχής.
Το "Bravo Ρούλα" συζητήθηκε πολύ και ξεκίνησε δυνατά την περασμένη εβδομάδα με κεντρικό καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο και πολλές πολλές εκπλήξεις, περνώντας πάνω από το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" που ως επί το πλείστον κρατά τα ηνία της τηλεθέασης τα σαββατόβραδα. Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή, αναμνήσεις από το παρελθόν, αλλά και περιέργεια για το περιεχόμενο του show έκαναν τους τηλεθεατές να συντονιστούν στο "Ε" για την πρεμιέρα της.


Τη δεύτερη εβδομάδα η Ρούλα υποδέχτηκε πλήθος καλεσμένων, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Απόστολο Γκλέτσο, την Φανή Χαλκιά, την Γεωργία Νταγάκη σε ένα πρόγραμμα με γέλιο και συγκίνηση, με κουβέντα και πολύ τραγούδι, καλύτερη ροή και αρκετά λιγότερα λάθη. Ωστόσο, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παρουσίασε υποχώρηση. Στο γενικό σύνολο ο Σπύρος Παπαδόπουλος επανήλθε, ωστόσο στο κοινό 15 - 44 η Ρούλα Κορομηλά κατάφερε να περάσει εκείνη μπροστά. 

Γενικό Σύνολο
Bravo Ρουλα 13,6%
Στην υγειά μας ρε παιδιά 23,7%

Δυναμικό κοινό
Bravo Ρούλα 13,1%
Στην υγειά μας ρε παιδιά 10,8%

Τα δύο ψυχαγωγικά προγράμματα αντιμετώπισαν ισχυρό ανταγωνισμό από την μυθοπλασία, με τον ΑΝΤ1 να προβάλει το «Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» και το STAR την «Εποχή των Παγετώνων» και «Ο Χάρι Πότερ και το κύπελο της φωτιάς».


zappit.gr

Related

media 3904404411065859744

Follow us


item