News-Piper

Ο Βαγγέλης Περρής μιλά για το τηλεοπτικό του διαζύγιο με το Θέμο Αναστασιάδη: «Περίμενα ότι θα μου στοιχίσει…»

Για πολλούς έφερε μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη την επανάσταση στην ελληνική τηλεόραση συγκεντρώνοντας οτιδήποτε cult κυκλοφορούσε και παρ...

Για πολλούς έφερε μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη την επανάσταση στην ελληνική τηλεόραση συγκεντρώνοντας οτιδήποτε cult κυκλοφορούσε και παρουσιάζοντας το στο κοινό, σε πρώτο πλάνο.
Ο Βαγγέλης Περρής μετά από 15 χρόνια συνεργασίας με τον Θέμο πήρε επαγγελματικό διαζύγιο τραβώντας ο καθένας τον δρόμο του. Ο παρουσιαστής του «Όλα» συνεχίζει την εκπομπή που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος, Βαγγέλης Περρής, επέστρεψε στα παλιά του λημέρια… και στην πάλαι ποτέ αγαπημένη του, Ρούλα Κορομηλά, στο ρόλο του αρχισυντάκτη της εκπομπής «Bravo Ρούλα», που επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του τηλεοπτικού σταθμού E.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε για τον τηλεοπτικό του χωρισμό: «Με τον Θέμο τελείωσε μια σχέση που ήταν μεγάλη, είχε αρχίσει να φθείρεται και πριν φθαρεί νομίζω ότι έπρεπε να φύγουμε για να μείνει μια καλή ανάμνηση», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν πληγώθηκα πολύ.. δεν βλέπω την εκπομπή ή όταν την βλέπω λέω αυτό δεν θα το παίζαμε.. περίμενα ότι θα μου στοιχίσει δεν μου στοίχισε πάμε παρακάτω κάνουμε άλλα πράγματα».

Για την επιστροφή του στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλάς από όπου είχε ξεκινήσει είπε: «Μεγάλη επιστροφή.. Πάλι από την αρχή! Έτσι είναι η ζώη». Για την Ρούλα Κορομηλά είπε: «Θα είναι έτσι όπως την αφήσαμε.. Ένα καλό sequel»

Related

media 6650755069756142835

Follow us


item