News-Piper

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου αρραβωνιάζονται!

Εδώ κι έναν χρόνο η  Φωτεινή Ψυχίδου  και ο  Δημήτρης Κοργιαλάς , είναι ζευγάρι. Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν κρύβουν τον έρ...

dimitris korgialas fotini psixidou (3)Εδώ κι έναν χρόνο η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς, είναι ζευγάρι. Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα πολύ σύντομα. Γιατί το λέμε αυτό; Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική, σε προσωπικά της θέματα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον Δημήτρη, ανέφερε: «Ο Δημήτρης είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αχώριστοι, περνάμε σούπερ μαζί και μόλις βγει το διαζύγιό μου θα τον παντρευτώ. Υπήρξε μια καθυστέρηση στη διαδικασία λόγω της απεργίας των δικηγόρων, αλλά το θέμα του διαζυγίου μου είναι καθαρά διαδικαστικό».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», το ζευγάρι πρόκειται να βρεθεί στην Ναύπακτο για τις ημέρες του Πάσχα. Ο λόγος; Η επισημοποίηση της σχέσης τους, καθώς σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ θα ανταλλάξουν βέρες σε στενό οικογενειακό κύκλο!

peoplegreece.com

Related

hot 3899833316895434862

Follow us


item