News-Piper

Φαίη Σκορδά: Σε ποια εκπομπή δεν θα πήγαινε ποτέ καλεσμένη;

Η  Φαίη Σκορδά , είναι γνωστό πως είναι η νέα πρέσβειρα του οργανισμού  «Make a Wish».  Η παρουσιάστρια γενικότερα είναι ιδιαίτερα ευαισ...

Η Φαίη Σκορδά, είναι γνωστό πως είναι η νέα πρέσβειρα του οργανισμού «Make a Wish». Η παρουσιάστρια γενικότερα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Χθες, το «Make a Wish» πραγματοποίησε τον «Μπλε Περίπατο», από την στάση ΗΣΑΠ Θησείου, μέχρι την Πύλη Ανδριανού. Ο σκοπός ήταν και είναι η εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες. Όπως ήταν αναμενόμενο, εκεί βρέθηκε και η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Ant1.
Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» «συνέλαβε» την Φαίη, η οποία με χαρά απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν. Ιδιαίτερα συγκινημένη αναφέρθηκε στον χαμό του πεθερού της και τη μεγάλη αγάπη που του είχε. «Όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο» ανέφερε.
Στην συνέχεια, αλλάζοντας κλίμα μίλησε για την παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Πρω1νό». Αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση είναι ότι τόνισε πως ποτέ δεν θα πάει καλεσμένη στο «Ouggachalenge»! Τέλος, ανέφερε ότι οι σχέσεις του Δημήτρη και του Γιώργου έχουν αναθερμανθεί οι σχέσεις τους.

Related

skorda 1357027272091059692

Follow us


item