News-Piper

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Γιώργος Κοτσοβός: Φιλιά και αγκαλιές πάνω στο σκάφος

Από τη μέρα που έσκασε το ειδύλλιο της  Κωνσταντίνας Σπυροπούλου  με τον εργολάβο  Γιώργο Κοτσοβό  οι πάντες κινητοποιήθηκαν προκειμένου...

Από τη μέρα που έσκασε το ειδύλλιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον εργολάβο Γιώργο Κοτσοβό οι πάντες κινητοποιήθηκαν προκειμένου να εξασφαλίσουν τις επόμενες εικόνες που θα επιβεβαίωναν την σχέση…
Το Youweekly.gr κατάφερε ακόμα μία φορά να έχει την αποκλειστικότητα και σας παραθέτει μια σειρά από φωτογραφίες που πιστοποιούν ότι ο έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι όσο πάει και δυναμώνει, αλλά για να μη γίνει αντιληπτό προτιμά την… απόδραση, και μάλιστα διά θαλάσσης!
395185_cover
Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή που μας πέρασε η πανέμορφη παρουσιάστρια μόλις τελείωσε την εκπομπή της “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” στον ALPHA σε καμιά περίπτωση δεν ήταν διατεθειμένη να πάει στο σπίτι της αλλά είχε προγραμματίσει μίνι-κρουαζιέρα με τον καλό της, με σκάφος… Οργανωμένη ερωτική απόδραση με φιλική συντροφιά παρά τον καιρό που ήταν συννεφιασμένος αλλά η θάλασσα κατά πως φαίνεται… λάδι!
395163_n
Το σκάφος αραγμένο και το ραντεβού με την πανέμορφη Κωνσταντίνα προγραμματισμένο, με την ίδια να φτάνει μόνη της ντυμένη στα ροζ στην προβλήτα όπου την περίμενε ο καλός της. Στο άγνωστο με βάρκα -σκάφος- την ελπίδα το ζευγάρι με 7μελή συντροφιά κατευθύνθηκε στην απέναντι πλευρά, με πιθανότερο προορισμό, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τζια. Η σχέση της Κωνσταντίνας με τον 29χρονο επιχειρηματία δείχνει ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και παρόλο που είναι πολύ φρέσκια ακόμα όλοι λένε ότι οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι… Ωστόσο, αποφεύγουν τις εμφανίσεις σε κοσμικά στέκια προκειμένου να… γλιτώσουν από τους παπαράτσι και μέχρι να καταλαγιάσει ο ντόρος που ξέσπασε αμέσως μετά από την πρώτη δημοσιοποίηση του έρωτά τους.
395172
Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί

Related

hot 6383990154958907855

Follow us


item