News-Piper

Παντελής Παντελίδης: Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από το μοιραίο τζιπ του

Επτά σοκαριστικές εικόνες από το εσωτερικό του τζιπ του Παντελή Παντελίδη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο Θέμα».

Επτά σοκαριστικές εικόνες από το εσωτερικό του τζιπ του Παντελή Παντελίδη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο Θέμα».
Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου ο δημοφιλής τραγουδιστής, υπάρχουν στη δικογραφία όπου αποκαλύπτονται όλες οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατό του.
«Είναι αδιαμφισβήτητη η πρόθεση της οικογένειας Παντελίδη να διερευνηθούν όλες οι συνθήκες του δυστυχήματος προκειμένου να αναδειχτεί η ουσιαστική αλήθεια. Αυτή την εντολή ζήτησα, αυτή την εντολή έλαβα», τονίζει στην εφημερίδα ο δικηγόρος τους κ. Χαράλαμπος Λυκούδης.
Σε ό,τι αφορά ακόμα το σκέλος των καταθέσεων, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν κληθεί ακόμα να καταθέσουν οι φίλοι του Παντελή Παντελίδη. Τα πρόσωπα δηλαδή που εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα τον είδαν να φεύγει από το σπίτι της Γλυφάδας και να μπαίνει στο αυτοκίνητο. Μαρτυρίες που θεωρούνται πολύ σημαντικές, καθώς κάποιοι από αυτούς ίσως μπορέσουν να πουν ακριβώς σε τι κατάσταση ήταν ο 32χρονος άνδρας και φυσικά αν ήταν αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο.
Δείτε τα στιγμιότυπα:
aftokinito pantelidi (2)
aftokinito pantelidi (3)
Γιατί δεν άνοιξαν οι αερόσακοι: Η πρόσκρουση του μαύρου SUV έγινε πλευρικά. Οι εικόνες δείχνουν ότι το όχημα υπέστη ζημιές μόνο στην δεξιά πλευρά, ενώ το υπόλοιπο έμεινε σχεδόν ανέπαφο. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκαν μόνο οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας στη θέση του συνοδηγού και ο πλευρικός της ίδιας πλευράς και όχι οι υπόλοιποι. Και από αυτά τα ντοκουμέντα φαίνεται ότι τον θάνατο σκόρπισαν οι μπαριέρες που έσπασαν και μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο.
aftokinito pantelidi (4)
Τι συνέβη τη στιγμή της πρόσκρουσης: Στον αερόσακο τύπου κουρτίνας του συνοδηγού και συγκεκριμένα πάνω δεξιά στο εσωτερικό του οχήματος χτύπησε ο Παντελής Παντελίδης, όπως φαίνεται και από τα ίχνη του αίματος που άφησε. Και εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν ο οδηγός να τραυματίστηκε θανάσιμα στο πάνω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου; Η Τροχαία εξετάζει το ενδεχόμενο το σώμα του να μετακινήθηκε κατά τη διάρκεια της ανατροπής. Και σε αυτή την εικόνα φαίνεται ότι το αυτοκίνητο χτύπησε μόνο πλευρικά, καθώς δεν άνοιξαν οι υπόλοιποι αερόσακοι εκτός από τον πλευρικό στο δεξί κάθισμα και τον τύπου κουρτίνας πάνω από το παράθυρο.
aftokinito pantelidi (5)
Οι «πατημένες» ζώνες και το εικόνισμα: Το εσωτερικό του μαύρου Mercedes έμεινε σχεδόν ανέπαφο. Ξεχωρίζουν οι ζώνες ασφαλείας που ήταν αυτό που λένε στη γλώσσα τους οι αστυνομικοί «πατημένες» για να μη χτυπούν τα προειδοποιητικά αλάρμ. Με απλά λόγια, τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός φαίνεται καθαρά ότι δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Συγκίνηση προκαλεί η εικονίτσα ενός αγίου που βρέθηκε πεταμένη στο κάθισμα του οδηγού…
aftokinito pantelidi (6)
aftokinito pantelidi (1)
Η φονική μεταλλική μπάρα: Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι μία μεταλλική βέργα διαπέρασε το αυτοκίνητο από την ηλιοροφή, προφανώς τη στιγμή που το όχημα ανατρεπόταν και χτύπησε στο κεφάλι τον Παντελή Παντελίδη. Η κακή συντήρηση των κιγκλιδωμάτων και η διάβρωση που έχουν υποστεί από τον χρόνο είχαν ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μην καταφέρουν να σταματήσουν την έξοδο του αυτοκινήτου από τον δρόμο, αλλά να σπάσουν και ουσιαστικά να μετατραπούν σε φονικά όπλα.
aftokinito pantelidi (7)
Μια δεύτερη μεταλλική βέργα τρύπησε το μαύρο Mercedes ML και φέρεται να τραυμάτισε τον οδηγό και τη νεαρή κοπέλα στο πίσω δεξί κάθισμα. Ουσιαστικά το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν φέρει ζημιές που να δικαιολογούν τον νεκρό και τους σοβαρά τραυματίες. Ολα έγιναν από τις μπάρες που καρφώθηκαν στο εσωτερικό του.

Related

showbiz 7234665739333648467

Follow us


item