News-Piper

Εξελίξεις στο τροχαίο με τη μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη: Τι λέει ο δικηγόρος της γυναίκας που τραυματίστηκε;

Το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο κόστισε τη ζωή στη θεία του Γιώργου Τσαλίκη είχε και σοβαρά τραυματίες.

Το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο κόστισε τη ζωή στη θεία του Γιώργου Τσαλίκη είχε και σοβαρά τραυματίες.
 Εκτός της μητέρας του, από το άλλο αμάξι τραυματίστηκαν οι τρεις επιβαίνοντες. Ο οδηγός και η συνοδηγός τραυματίστηκαν ελαφρά, όμως η πίσω συνεπιβάτης ήταν πιο βαριά τραυματισμένη.
Μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη οικογένεια. Ο Ιωάννης Κωλέττης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πελάτισσα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Έχει συντριπτικό κάταγμα στο άνω ισχίο, για το οποίο θα χειρουργηθεί σήμερα,  έχει σπάσει το χέρι της και τα πλευρά της. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι πάρα πολύ κακή».
Ωστόσο μίλησε και για την υπόθεση και όσα έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής: «Οι δύο τεχνικοί σύμβουλοι έκαναν μία έρευνα στην περιοχή και εκείνο που διαπιστώσαμε είναι πως από την πλευρά του αντιδίκου αυτοκινήτου, ήταν πως υπήρχαν τέσσερα STOP κάθετα και ένα οριζόντιο, τα οποία παραβίασε το αυτοκίνητο. Ορατότητα δεν υπήρχε σε καμία από τις δύο κατευθύνσεις».
Σημαντικό ωστόσο είναι πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω κίνηση, με τον Ιωάννη Κωλέττη να εξηγεί: «Αυτή τη στιγμή προέχει η αποκατάσταση των τραυματιών. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στα πορίσματα που θα έχουμε από τεχνικούς συμβούλους».

peoplegreece.com

Related

showbiz 8790671219583861801

Follow us


item