News-Piper

Δείτε την απάντηση του Αρναούτογλου στον Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα σχολίασε τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στην εκπομπή «The 2Night Show», κάνοντας λόγο για ...

Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα σχολίασε τη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στην εκπομπή «The 2Night Show», κάνοντας λόγο για τρικ με στόχο την τηλεθέαση!

Την περασμένη εβδομάδα ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη και, για ακόμα μία φορά, προέβη σε απίστευτο παραλήρημα για τους πρόσφυγες, ενώ αποκάλυψε ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή.
«Η λεπτή γραμμή που χωρίζει όλες αυτές τις επιλογές και τα παιχνίδια, τα τρικ των τηλεοπτικών εκπομπών για λόγους τηλεθέασης, με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για την κοινωνία, είναι μια πολύ σημαντική γραμμή», ανέφερε ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» μετά από ένα χιουμοριστικό σκετσάκι - αναπαράσταση της συνέντευξης και, ρίχνοντας «καρφί» στον Γρηγόρη και στον ΑΝΤ1, κατέληξε: «αυτή τη σημαντική γραμμή θα πρέπει να την έχουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τα κανάλια, οι διευθυντές προγράμματος και οι δημιουργοί των διαφόρων εκπομπών».
Ο Γρηγόρης με την σειρά του απάντησε στον φίλο του, λέγοντας πως του άρεσε πάρα πολύ το σκετσάκι, ενώ υποστήριξε πως εξακολουθεί να πιστεύει πως σε μια δημοκρατική χώρα, όλοι έχουν δικαίωμα να μιλήσουν και οι τηλεθεατές μετά να κρίνουν....Ο παρουσιαστής κατέληξε πως για μια ακόμα φορά συμφώνησαν στο ότι διαφωνούν...

Related

media 3908800831078775280

Follow us


item