News-Piper

Στα δικαστήρια η Άβα Γαλονοπούλου

Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει η περιπέτεια που πέρασε η Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της «έφαγε» όλα τα λεφ...

Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει η περιπέτεια που πέρασε η Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της «έφαγε» όλα τα λεφτά και της έκανε και μήνυση!
Η ηθοποιός συνεχίζει να παλεύει να βρει το δίκιο της, ενώ έφτασε σε σημείο να σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία, μην μπορώντας να αντέξει το ότι ο άνθρωπος που αγάπησε την κορόιδεψε ολοκληρωτικά!
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos, η ηθοποιός πέρασε την Πέμπτη το κατώφλι των δικαστηρίων του Βόλου, καθώς ο εν λόγω άνδρας είναι επιχειρηματίας της πόλης. Η Άβα έδωσε στην ανακρίτρια περισσότερα στοιχεία για την οικονομική της εξαπάτηση, ενώ ο πρώην έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της,για συκοφαντική δυσφήμηση!
Πώς περιγράφει την περιπέτειά της - ψάχνει άκρη εδώ και πέντε χρόνια!
«Ζω μια κόλαση παιδιά! Κάποια στιγμή πριν χρόνια, συνδέθηκα ερωτικά με κάποιον άνθρωπο, ο οποίος στην πορεία απεδείχθη κάτι διαφορετικό. Ήταν λογιστής στο επάγγελμα, εκτός από επιχειρηματίας. Στην πορεία έμαθα ότι ήταν και παντρεμένος με δυο παιδιά. Όταν το έμαθα μου είπε πως ο γάμος ήταν “νεκρός” και να κάνω λίγη υπομονή», είπε, τον περασμένο Απρίλιο, στην εκπομπή «Το Πρωινό», η ηθοποιός.
collage0.jpg
(Με τη Χρύσα Ρώπα στη σειρά «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή», το 2000)

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η ίδια, το 2011 εμπιστεύτηκε τα χρήματά της στον εν λόγω άνδρα, καθώς της έταξε να κάνει επενδύσεις που θα της επέφεραν κέρδη. Οι επενδύσεις δεν έγιναν ποτέ και η Άβα ζήτησε πίσω τα χρήματά της. Μετά από περίπου δύο χρόνια και αφού δεν έβρισκε άκρη, η ηθοποιός απευθύνθηκε σε δικηγόρο.
«Ζήσαμε μαζί και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και πως όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Φυσικά του έκανα μήνυση, αφού προσπαθήσαμε με το δικηγόρο για ένα χρόνο και κάτι να τα βρούμε μαζί του. Δεν ερχόταν στα ραντεβού, μας έστηνε και δεν ήθελε να τα βρούμε εξωδικαστικά», συνέχισε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πως ο πρώην αγαπημένος της την μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμηση!
«Δεν ήθελα να ζω…»
Η οικονομική περιπέτεια επηρέασε την υγεία και την επαγγελματική ζωή τη Άβας: έχασε πολλά κιλά, σε σημείο πουζύγιζε μόλις… 48 και άρχισε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, ενώ δεν μπορούσε να δουλέψει.
collage34.jpg
(Η ηθοποιός έφτασε να ζυγίζει 48 κιλά!)

«Δεν ήθελα να ζω! Δεν θέλω να σου πω κάτι παραπάνω, αλλά ο νοών νοείτω. Ευτυχώς ήταν στο πλάι μου η αγαπημένη μου οικογένεια και καλοί μου φίλοι και μου έδωσαν δύναμη και φιλί ζωής. Πέρασα τραγικά, μπήκα και βγήκα στα νοσοκομεία, έπαθα νευρική ανορεξία, κατάθλιψη, δεν ήθελα να πηγαίνω πουθενά, έμεινα μακριά από τη δουλειά μου που λατρεύω. Ήταν τεράστιος ο πόνος, σα να μου έσπαγαν τα κόκαλα», δήλωσε, πριν λίγους μήνες, στην εφημερίδα «Real Life», η ηθοποιός.
Πλέον, η Άβα στέκεται ξανά στα πόδια της και δηλώνει αισιόδοξη: «Έπιασα πάτο, αλλά ευτυχώς, βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ ξανά. Όλοι πέφτουμε κάποια στιγμή κι όλοι χτυπάμε – άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Το θέμα είναι να μπορείς να ξανασηκώνεσαι... Τα κατάφερα και παλεύω κάθε ημέρα να μείνω έτσι δυνατή. Δεν είναι εύκολο»!

star.gr

Related

showbiz 4554506487973436559

Follow us


item