News-Piper

Your Face Sounds Familiar: Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε την πρώτη παίκτρια του show

Ο  Γιώργος Λιάγκας  από τον αέρα του Πρω1νό έκανε μία ακόμη μεγάλη αποκάλυψη on air. Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 συμπληρώνει ένα-ένα τ...

Ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα του Πρω1νό έκανε μία ακόμη μεγάλη αποκάλυψη on air. Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 συμπληρώνει ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου έγινε γνωστή η πλήρης σύνθεση της κριτικής επιτροπής του Your Face Sounds Familiar.  αγαπητή σε όλους  Μαρία Μπεκατώρου,  θα είναι για ακόμη μια φορά η οικοδέσποινα της εκπομπής. Ανανεωμένη και πιο απολαυστική από ποτέ η κριτική επιτροπή του αγαπημένου talent show θα αποτελείται από τον καταξιωμένο στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης Σταμάτη Φασουλή, έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους ηθοποιούς   στην Ελλάδα τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον μοναδικό Νίκο Μουτσινά και την ταλαντούχα και λαμπερή ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη.
Σήμερα λοιπόν ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής έκανε αποκάλυψη για την πρώτη καλλιτέχνη που θα συμμετέχει ως παίκτρια. Και το όνομα αυτής…Josephine! Η τραγουδίστρια βρέθηκε χτες στην πρεμιέρα της παράστασης Οικογένεια Adams και μίλησε στους δημοσιογράφους για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία και το πόσο ερωτευμένη είναι με τον Δημήτρη Παππά.
peoplegreece.com

Related

media 2363739059095775067

Follow us


item