News-Piper

Γιατί δεν τα βρήκαν με το «X Factor» Άννα Βίσση και Άρης Λουμάκης

Πλούσιο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την συγκρότηση της κριτικής επιτροπής του «X Factor»:

Πλούσιο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την συγκρότηση της κριτικής επιτροπής του «X Factor»:
μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση για τη σύνθεσή της, το star.gr αποκαλύπτει τις «κρούσεις» που έγιναν στην Άννα Βίσση και τον Άρη Λουμάκη των REC, αλλά και γιατί δεν επήλθε συμφωνία.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα, Θοδωρή Μαραντίνη και Γιώργο Θεοφάνους, ενώ την παρουσίαση των backstage αναλαμβάνει η Ευαγγελία Αραβανή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ραντεβού για την κριτική επιτροπή του «X Factor» έγιναν πρωτίστως με την Άννα Βίσση και τον Άρη Λουμάκη των REC. Η συμμετοχή της Άννας «ναυάγησε» λόγω της μη παρουσίας του Νίκου Καρβέλα, την οποία η ίδια επιθυμούσε, ενώ ο Άρης δεν έδωσε τα χέρια με την παραγωγή του talent show, παρά το ότι έφτασαν στο «παρά ένα», καθώς, τελικά, τα μεγαλύτερου βεληνεκούς ονόματα που αρχικά συζητούνταν δεν συμμετείχαν.
Η παραγωγή του talent show, πάντως, φαίνεται πως ήθελε διακαώς την «ψυχή» του επιτυχημένου συγκροτήματος: αφού δεν ευοδώθηκαν οι συζητήσεις για την κριτική επιτροπή, στον Άρη έγινε πρόταση να αναλάβει άλλο πόστο στο «X Factor», ενδεχόμενο που ο ίδιος απέρριψε εξαρχής καθώς δεν είχε σχέση με την μουσική.

Related

media 2169758456011225867

Follow us


item