News-Piper

Boys and Noise: Όλη η αλήθεια για τη διάλυση του συγκροτήματος

Ο  Άρης , ο  Jimmy , και ο  Βαγγέλης , ή αλλιώς οι Boys and Noise, το boy band που δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2013 από τους Playmen κ...

Ο Άρης, ο Jimmy, και ο Βαγγέλης, ή αλλιώς οι Boys and Noise, το boy band που δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2013 από τους Playmen και μπήκε στις καρδιές όλων των κοριτσιών, δεν διαλύεται αλλά κάνει ένα «διάλειμμα».
Οι φήμες για οριστικό τέλος ξεκίνησαν τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την επιλογή του Άρη Μακρή να συμμετάσχει στο musical «Οικογένεια Addams», την ώρα που τα άλλα δύο αγόρια, ο Βαγγέλης Κακουριώτης και ο Jimmy Gian ξεκίνησαν να πειραματίζονται με covers γνωστών επιτυχιών στο Youtube.
Μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook, τα τρία αγόρια έδωσαν τη δική τους απάντηση για το «τέλος» και ανακοίνωσαν το αποχαιρετιστήριο πάρτι που θα κάνουν αυτήν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο BOX.
«Είμαστε πολύ συγκινημένοι! Η αγάπη σας μας οδήγησε στη κορυφή, το μουσικό μας ταξίδι όμως μας καλεί να δοκιμάσουμε νέες εικόνες, ξεχωριστά πράγματα!  
Σας περιμένουμε, την Κυριακή 28/02 σε ένα μεγάλο πάρτυ για εσάς στο Box Athens στις 12:30. Αυτό δεν είναι το τέλος, δίνουμε από τώρα ραντεβού στα Mad VΜΑ, έως τότε… MAKE SOME NOISE!!!!
Ευχαριστούμε πολύ τους Στέλιο Λεγάκη, Μike, Κωνσταντίνο Φραντζή, Doody, Dj Pitsi και τον Oge που θα είναι μαζί μας σε αυτό το αποχαιρετιστήριο πάρτι» αναφέρει η ανακοίνωση του συγκροτήματος.
boys and noise 2boys and noise 1
Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν κάνουμε λόγο για οριστική διάλυση, καθώς ο Άρης, ο Βαγγέλης και ο Jimmyανανέωσαν το ραντεβού τους για τα Mad VMA 2016, όπου θα παρουσιάσουν και το καινούριο τους τραγούδι.

peoplegreece.com

Related

showbiz 469254922253310445

Follow us


item