News-Piper

Παντελής Παντελίδης: Κλειστά τα νυχτερινά σχήματα στη μνήμη του τραγουδιστή

Βυθισμένος στο πένθος ο καλλιτεχνικός κόσμος. Στα 33 του χρόνια και στην κορυφή της καριέρας του έφυγε ο Παντελής Παντελίδης σκορπίζον...

Βυθισμένος στο πένθος ο καλλιτεχνικός κόσμος. Στα 33 του χρόνια και στην κορυφή της καριέρας του έφυγε ο Παντελής Παντελίδης σκορπίζοντας τη θλίψη. Φίλοι του, αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θρηνούν για το θάνατό του. Την ίδια στιγμή γνωστά νυχτερινά σχήματα θα σωπάσουν απόψε... στη μνήμη του γνωστού τραγουδιστή. 

...

Είμαι σοκαρισμένος, είμαι συγκλονισμένος, πονά η καρδιά μου που έφυγε από κοντά μας ένα τόσο καλό, τόσο νέο, τόσο δημιουργικό παλικάρι. Προσεύχομαι να βρει δύναμη και κουράγιο η μανούλα του, ο πατέρας του και η οικογένεια του, για να συνεχίσουν την ζωή τους. Απόψε το Frangelico που με φιλοξενεί θα σιωπήσει στη μνήμη του Παντελή. Καλό ταξίδι αγόρι μου καλό”, αναφέρει ο Αντύπας στη δήλωσή του για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.



Την ίδια στιγμή και ο ιδιοκτήτης του Frangelico, Θανάσης Γκογκούσης, αναφέρει: “Αυτή τη δύσκολη μέρα για το λαϊκό τραγουδι, το Frangelico "κατεβάζει μικρόφωνα" και εύχεται καλό ταξίδι στον Παντελή Παντελιδη. Επιχείρηση, καλλιτέχνες και εργαζόμενοι, ευχόμαστε συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του και σήμερα σιωπούμε, τιμώντας τη μνήμη του.”.

Εκτός, από το Frangelico και το Club 22 με τον Πάνο Κιάμο θα παραμείνει κλειστό: “Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ένας καλλιτέχνης που αγαπήσαμε πολύ!!! Καλό ταξίδι Παντελή Παντελίδη!!!Το "Club 22" θα παραμείνει κλειστό σήμερα Πέμπτη ως ένδειξη πένθους!!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!!!”, αναφέρει η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

newspistol.com

Related

showbiz 9094399046605215628

Follow us


item