News-Piper

Δεν πρόλαβε να πατήσει το φρένο ο Παντελίδης- Τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης

​Σύμφωνα με τα  πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας  για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ο  32χρον...

​Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ο 32χρονος καλλιτέχνης φαίνεται πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να πατήσει φρένο, στη στροφή της Βουλιαγμένης.

Αυτό ήταν ένα από τα  αρχικά σενάρια για τις συνθήκες του τροχαίου, αφού δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα.
Πληροφορίες λένε πως οι πρώτες ενδείξεις από τον «εγκέφαλο» του τζιπ που οδηγούσε δείχνουν ότι το όχημα δεν είχε δυσλειτουργίες στα φρένα και τα ηλεκτρονικά του συστήματα, ενώ σε καλή κατάσταση φαίνεται να ήταν και τα λάστιχα.
Η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, λένε οι αρμόδιοι αξιωματικοί, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Σχετικά με τα δύο κορίτσια που επέβαιναν επίσης στο τζιπ, η 21χρονη Φρόσω Κυριακού πήρε εξιτήριο πριν από μερικές ημέρες και βρίσκεται στο σπίτι της,  αλλά η Μίνα Αρναούτη νοσηλεύεται ακόμη στην Εντατική, σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

star.gr

Related

showbiz 3569885612354465562

Follow us


item