News-Piper

Θρίλερ με το Μπρούσκο. Η πτώση και η αποχώρηση της Βαίτσου

Λίγο πριν την έναρξη της νέας καθημερινής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «Δίδυμα Φεγγάρια» και ενώ έχει σχεδόν ανακοινωθεί πως το «Μπρούσκο» π...

Λίγο πριν την έναρξη της νέας καθημερινής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «Δίδυμα Φεγγάρια» και ενώ έχει σχεδόν ανακοινωθεί πως το «Μπρούσκο» πάει για τέταρτη σεζόν την τελευταία εβδομάδα υπήρξαν ραγδαίες ανατροπές και κανείς δεν μπορεί πλέον να πει με σιγουριά πως η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί.

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις της πρωταγωνίστριας Ελένης Βαϊτσου «Ένα καθημερινό σίριαλ μπορεί να κάψει έναν ηθοποιό αν κρατήσει πάρα πολλά χρόνια και αν δεν του δοθούν μετά ευκαιρίες να κάνει κάτι διαφορετικό. Αν συνεχιστεί το Μπρούσκο δεν ξέρω αν θα είμαι. Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί πάρα πολύ» που έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία στους συντελεστές της σειράς αλλά και στους παραγωγούς. Πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε σύγκρουση με τον Ανδρέα Γεωργίου και το κλίμα μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών βάρυνε ακόμη περισσότερο μετά τις επίμαχες δηλώσεις. Στα γυρίσματα το πρωταγωνιστικό δίδυμο συννενοείται πλέον για τα απολύτως απαραίτητα καθώς ο Γεωργίου θεωρεί άδειασμα της δηλώσεις της συμπρωταγωνίστριάς του και μάλιστα λίγο πριν βγει στον αέρα η δεύτερη σειρά.
Την ίδια στιγμή τα νούμερα της ελληνοκυπριακής παραγωγής πάνε εξαιρετικά καλά στην Ελλάδα δεν συμβαίνει όμως το ίδιο στην Κύπρο καθώς το «Μπρούσκο» χάνει κατά κράτος από την σατυρική εκπομπή «Fakate tous» που προβάλλεται την ίδια ώρα από το Mega Κύπρου. Μάλιστα στον ΑΝΤ1 της μεγαλονήσου υπάρχει ήδη δυσφορία καθώς η σειρά προβάλλεται πριν το δελτίο με αποτέλεσμα αυτό να έχει υποχωρήσει στην δεύτερη θέση της τηλεθέασης πίσω από το Mega.
Δύο λοιπόν είναι τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι αυτή τη στιγμή: Είτε να συνεχιστεί η σειρά χωρίς την Βαίτσου και να αντικατασταθεί από νέα λαμπερή πρωταγωνίστρια αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό είτε να τελειώσει η σειρά και να δημιουργηθεί μια καινούργια εξ” αρχής. Οι αποφάσεις θα παρθούν από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 Ελλάδος και Κύπρου σε συννενόηση με τους παραγωγούς της σειράς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

gossip-tv.gr

Related

media 2517682697016918487

Follow us


item