News-Piper

Γιατί δεν πήγε στο μνημόσυνο η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής,το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, εννιά ημέρες μετά τον τ...

pantelis-pantelidis-prwhn-maria-gewrgakaki.jpgΣε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής,το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, εννιά ημέρες μετά τον τραγικό θάνατό του.

Ωστόσο, παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Μαρία Γεωργακάκη, η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, η οποία, όπως είναι γνωστό, τον ενέπνευσε για να γράψει τις επιτυχίες του, δεν βρέθηκε στο Νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Μιλώντας στο star.gr, η νεαρή κοπέλα εκτός του ότι είναι συντετριμμένη για το χαμό του πρώην αγαπημένου της, δήλωσε πολύ πικραμένη και θυμωμένη για τις ανακρίβειες που έχουν γραφτεί αλλά και για τις λάθος φωτογραφίες που χρησιμοποιούν με το όνομά της, ενώ εξήγησε και για ποιο λόγο δεν πήγε στο μνημόσυνο!
«Ήξερα πως θα υπήρχαν φωτογράφοι και θα ήθελαν να με φωτογραφίσουν! Για αυτό δεν πήγα στο μνημόσυνο! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβληθώ εγώ από το όνομα του Παντελή!» ανέφερε και τόνισε:«Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που δεν σέβονται τη μνήμη του».

Related

showbiz 7074671080825566905

Follow us


item