News-Piper

ΣΑΛΟΣ με ατάκα της Σολωμού για τα ελληνικά και τα κυπριακά!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μία δήλωση της Μαρίας Σολωμού για τα ελληνικά και τα κυπριακά, την οποίοι πολλού θεωρούν άστοχη και λ...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μία δήλωση της Μαρίας Σολωμού για τα ελληνικά και τα κυπριακά, την οποίοι πολλού θεωρούν άστοχη και λανθασμένη.

Σε ερώτηση του περιοδικού «People» για το αν θα έπαιρνε μέρος σε μία ελληνοκυπριακή παραγωγή ή σόου, όπως πολλοί συνάδελφοί της, η ηθοποιός έκανε ένα μάλλον παρεξηγήσιμο σχόλιο.
«Δεν μπορώ να παίξω σε μια σειρά που δεν μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα. Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά, δεν καταλαβαίνω πώς το κάνουν συνάδελφοι και μπράβο τους που το κάνουν!», ανέφερε η Μαρία και συνέχισε: «ούτε θα μπορούσα να πάω σε σόου, αισθάνομαι λίγο άβολα να βγω ως ειδήμων στην τηλεόραση και να λέω τη γνώμη μου. Δεν θεωρώ ότι η δουλειά μου έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι».
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο διαχωρισμός ελληνικών – κυπριακών προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με πολλούς, ιδίως από την Μεγαλόνησο, να επισημαίνουν πως καλό θα ήταν η Μαρία να γνωρίζει ότι τα κυπριακά είναι μία ελληνική ντοπιολαλιά, όπως αυτές που συναντάμε σε πολλά μέρη της πατρίδας μας.

star.gr

Related

showbiz 2071339974697738670

Follow us


item