News-Piper

Οι αστυνομικοί περιγράφουν το αλλοιωμένο πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη όταν τον βρήκαν

Τιτάνιες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τον τραγουδιστή από τα συντρίμμια του θηριώδους τζιπ.

Τιτάνιες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τον τραγουδιστή από τα συντρίμμια του θηριώδους τζιπ.

Έχουν περάσει λίγα λεπτά από τη στιγμή που ο Παντελής Παντελίδης έχει χτυπήσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες και βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένος μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του.

Στο σημείο σπεύδουν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής οι οποίοι προσπαθούν να απεγκλωβίσουν αυτόν και τις δύο κοπέλες οι οποίες φέρουν σοβαρά τραύματα.
Οι μπροστινές πόρτες δεν ανοίγουν και οι πυροσβέστες επιχειρούν με χειρουργικές κινήσεις να κόψουν τις λαμαρίνες και να βγάλουν τον τραγουδιστή και τις κοπέλες από μέσα.
Αρχικά βγάζουν την 21χρονη που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Είναι τραυματισμένη αλλά έχει τις αισθήσεις της. Εκείνη αποκαλύπτει ότι στη θέση του οδηγού είναι ο Παντελής Παντελίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά «σώστε τους».
Όταν οι πυροσβέστες έκοψαν τις λαμαρίνες βρέθηκαν μπροστά στον δημοφιλή τραγουδιστή. Το πρόσωπό του ήταν τόσο αλλοιωμένο που ακόμα και οι έμπειροι σε τέτοια περιστατικά πυροσβέστες σοκαρίστηκαν. «Ο οδηγός τελείωσε», ακούστηκε να λέει ένας από τους διερχόμενους οδηγούς που είχε σπεύσει για να βοηθήσει. Οι άνδρες του ΕΚΑΒ έβγαλαν το σεντόνι για να κρύψουν τη στιγμή που μεταφέρεται το άψυχο σώμα του τραγουδιστή από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο στο ασθενοφόρο.
Ένας αστυνομικός σκύβει το κεφάλι, βγάζει από μέσα του ένα βαθύ αναστεναγμό και λέει στους συναδέλφους του: «Όχι ρε που@@η μου. Κρίμα»!
newsbomb

Related

showbiz 4366984021491764582

Follow us


item