News-Piper

Αθώα η Φανή Χαλκιά! Απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες ντόπινγκ

Η  Φανή Χαλκιά  κατηγορήθηκε προ μηνών για χρήση απαγορευμένων ουσιών και ο φόβος να της αφαιρεθεί το χρυσό μετάλλιο των  Ολυμπιακών Αγώ...

Η Φανή Χαλκιά κατηγορήθηκε προ μηνών για χρήση απαγορευμένων ουσιών και ο φόβος να της αφαιρεθεί το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, ήταν κάτι περισσότερο από ορατός.

Ωστόσο τα ευχάριστα νέα ήρθαν σήμερα, καθώς το Εφετείο την απάλλαξε ομόφωνα από κάθε κατηγορία για χρήση απαγορευμένων ουσιών. H 37χρονη Ολυμπιονίκης στα 400 μέτρα, κρίθηκε αθώα και κατέληξαν πως είχε πέσει θύμα κυκλώματος νοθευμένων σκευασμάτων, όπως και ο προπονητής της κι άλλοτε πρωταθλητής των 200μ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, που αντιμετώπιζε την κατηγορία τα της προμήθειας των συγκεκριμένων ουσιών.
«Το Δικαστήριο Εφετών Αθήνας έκρινε – ομόφωνα- αθώα εμένα και τον προπονητή μου, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, για την υπόθεση ντόπινγκ των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008. Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένη για την ηθική δικαίωση και θέλω να ευχαριστήσω τους Εθνικούς Δικαστές, Εφέτες, Ασημίνα Υφαντή, Αντώνη Μελισσινό, Ελένη Τραγουδάρα και τον Εισαγγελέα Γιώργο Πρασσά , καθώς και τους δικηγόρους μου Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Γιάννη Μαρακάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

peoplegreece.com

Related

sport 3660690490083714490

Follow us


item