News-Piper

Ποιoς πασίγνωστος τραγουδιστής ΔΕΝ θα είναι στο νέο «Χ Factor»!

Το ότι οι συζητήσεις του με το «X Factor» δεν απέδωσαν καρπούς αποκάλυψε on camera γνωστός τραγουδιστής, τον οποίο δημοσιεύματα ήθελαν ν...

Το ότι οι συζητήσεις του με το «X Factor» δεν απέδωσαν καρπούς αποκάλυψε on camera γνωστός τραγουδιστής, τον οποίο δημοσιεύματα ήθελαν να κάθεται σίγουρα στην καρέκλα του κριτή!
Για το αν θα είναι στο talent show, το οποίο θα προβάλλει ο ΣΚΑΙ, μίλησαν επίσης ο Σάκης Ρουβάς και η Κατερίνα Γκαγκάκη, που συμμετείχαν στους παλιότερους κύκλους.
«Δεν θα είμαι τελικά! Κάναμε κάποιες κουβέντες, αλλά δεν λειτούργησε. Από εκεί και πέρα, όλα καλά και όλα γίνονται για κάτι καλύτερο», είπε ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης.
Στο μεταξύ, μία «ανάσα» από την παρουσίαση του show φαίνεται πως είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ήταν ο οικοδεσπότης των lives στο παρελθόν: «έχω μια πολύ σοβαρή πρόταση, η οποία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Είμαστε όμως πολύ κοντά νομίζω».
Σίγουρα... απούσα από το «X Factor» θα είναι η πρώην κριτής, Κατερίνα Γκαγκάκη, που δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα είναι στο talent show, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει αν της έγινε πρόταση.

Related

rouvas 8110752424989370955

Follow us


item