News-Piper

Νέα επίθεση του Βαγγέλη Περρή στη Μαρία Ηλιάκη: «Όταν κάποιος είναι αόρατος…»

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε με σκληρά λόγια για τη Μαρία Ηλιάκη μέσα από τη στήλη του «Autocue» στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε με σκληρά λόγια για τη Μαρία Ηλιάκη μέσα από τη στήλη του «Autocue» στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει κρίνει πολλές φορές στο παρελθόν τη γνωστή παρουσιάστρια. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό η Μαρία Ηλιάκη είχε ενοχληθεί και είχε αρνηθεί να τοποθετηθεί δημόσια για τα σχόλιά του. Αυτή τη φορά λοιπόν ο αρχισυντάκτης του «Spata Live» έγραψε στη στήλη του τα παρακάτω:
«Όταν κάποιος είναι αόρατος, προσπαθεί να επιβάλει την παρουσία του κάνοντας θόρυβο. Τον κανόνα υιοθέτησε και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία απαρνήθηκε τον ρόλο του μπιμπελό που η ίδια επέλεξε ως στάση απέναντι στο “Πρωινό” και αιφνιδίως άρχισε να χτυπιέται. Ξίνισε ακούγοντας τις ερωτήσεις ρεπόρτερ της εκπομπής και απείλησε ότι την επόμενη φορά θα της ρίξει χαστούκια, ενώ έγινε έξαλλη με το ντεκολτέ της Ευγενίας Μανωλίδου, το οποίο χαρακτήρισε «δεύτερο και θλιβερό ως θέαμα». Εδώ που τα λέμε η Μαρία Ηλιάκη έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί τόσο βαριές εκφράσεις, αφού άλλωστε τις γνωρίζει άριστα».
Δεν γνωρίζουμε αν αυτή τη φορά θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την παρουσιάστρια…

Related

media 591110117344607072

Follow us


item