News-Piper

Άρης Καβατζίκης: «Η τηλεοπτική μου περσόνα απειλεί τη θέση μου στο περιοδικό…»

Η Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show»  και μεταξύ άλλων αναφ...

Η Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου«The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια, που είχε κάνει ο Άρης Καβατζίκης στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Αντ1.

«Το μόνο πράγμα που με στεναχώρησε, με πείραξε, ήταν το ότι μπήκα σε αυτή τη δουλειά εξαιτίας μιας σχέσης. Δεν μπήκα σε αυτή τη δουλειά εξαιτίας της σχέσης μου. Ήξερα ότι θα ακουστεί αυτό, αλλά όχι. Έκανα τα δοκιμαστικά μου και αυτός ο άνθρωπος που ήθελε να είμαι στην εκπομπή είναι ο Βαγγέλης Περρής. Αν ο Άρης Καβατζίκης το βλέπει έτσι, είναι λάθος. Με αδικεί. Δεν είναι αυτό. Δεν έχω μιλήσει με τον Άρη Καβατζίκη μετά τα σχόλιά του και γενικά δεν έχω επαφές μαζί του. Τον συνάντησα στο γύρισμα για το εορταστικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, είπαμε τα βασικά. Εγώ δεν κρατάω κακίες και πραγματικά σέβομαι τις γνώμες τον ανθρώπων», ήταν η απάντηση της δημοσιογράφου και συντρόφου του Δημήτρη Ουγγαρέζου.
Σήμερα, στο Πρω1νό προβλήθηκαν οι δηλώσεις της και ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε τον Άρη Καβατζίκη να απαντήσει. «Έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές η θέση μου εδώ απειλεί την άλλη μου δουλειά στο περιοδικό, μιλάω πολύ σοβαρά αυτή τη στιγμή. Επειδή τα σχόλια που κάνουμε εδώ είναι κάτι πολύ ξεκομμένο από την άλλη μου δουλειά, πολλές φορές βρίσκομαι μπροστά σε επικίνδυνα φαινόμενα που γράφονται και λέγονται, τα οποία απειλούν τη θέση μου ως διευθυντής σύνταξης του περιοδικού. Τα σχόλια που κάνουμε εδώ πολλοί τα μπερδεύουν με την άλλη μου ιδιότητα, η τηλεοπτική μου περσόνα δεν έχει καμία σχέση με τη θέση μου στο περιοδικό», αρκέστηκε να πει ο δημοσιογράφος και διευθυντής σύνταξης του περιοδικού Hello.

Related

PROINO 4988979328778744309

Follow us


item