News-Piper

Κατερίνα Καινούργιου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Όλη η αλήθεια για τις προσπάθειες επανασύνδεσής τους

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους, μια κοινή φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο αεροδρόμιο μαρτύ...

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους, μια κοινή φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο αεροδρόμιο μαρτύρησε την επανασύνδεσή τους.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Είναι ξανά μαζί τελικά η παρουσιάστρια του Alpha και ο επιχειρηματίας;
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τζοβάννας Βλαχάβα στο HELLO, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πήρε την πρωτοβουλία για το ταξίδι στο Λονδίνο, καθώς ήθελε να βρεθεί με την πρώην σύντροφό του μακριά από την Ελλάδα προκειμένου να αναθερμάνουν τη φλόγα του έρωτά τους.
Οι δυο τους δεν είναι μαζί, αλλά η επιθυμία της επανασύνδεσης υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Η Κατερίνα δηλώνει γοητευμένη από την προσπάθεια του Βασίλη να τα ξαναβρούν και άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον πιστεύουν ότι τελικά η ιστορία τους θα έχει αίσιο τέλος.
Katerina Kainourgiou Stathokostopoulos
«Στην τελευταία μου σχέση ομολογώ ότι μου πέρασαν αυτές οι σκέψεις. ‘Όταν είσαι με έναν άντρα τρία χρόνια, είναι λογικό κάποια στιγμή να σκεφτείς ότι είναι ιδανικός για να γίνει ο πατέρας των παιδιών σου. Αλλά ευτυχώς που δεν έγινε, γιατί, όπως προανέφερα, είναι πολύ πιο επώδυνος ένας χωρισμός αν υπάρχουν και παιδιά. Τον Βασίλη τον αγάπησα πολύ. Αυτή η σχέση με έμαθε τι θα πει πραγματική αγάπη και φροντίδα, τι θα πει σέβομαι και προστατεύω τον άλλον. Ήταν πολύ όμορφη σχέση, όσο κράτησε. Αν κάτι δεν έχει τελειώσει άσχημα, δεν μπορώ να είμαι απόλυτη και να πω “δεν θα είμαι ποτέ ξανά με τον Βασίλη”, θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, αλλά ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Related

hot 3199155954059621346

Follow us


item