News-Piper

Όλη η αλήθεια για την Ελένη Ράντου και το «Your Face Sounds Familiar III»

Μετά τις περιπέτειες που έζησε ως «Εργαζόμενη γυναίκα», η Ελένη Ράντου προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από την τηλεόραση.

Μετά τις περιπέτειες που έζησε ως «Εργαζόμενη γυναίκα», η Ελένη Ράντου προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από την τηλεόραση.
Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να επιστρέψει. Ή μήπως όχι; Ο «ισχυρός» άντρας του ΑΝΤ1, Τζώνη Καλημέρης, φαίνεται να έχει κάνει ανεπίσημη πρόταση στην ηθοποιό για να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του «Your Face Sounds Familiar III» που θα βγει στις αρχές του 2016. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

«Η Ελένη θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση με ένα καλό σίριαλ. Ξέρει καλά πως αυτή τη στιγμή μόνο ο ΑΝΤ1 μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και γι’ αυτό το σκέφτηκε σοβαρά», αναφέρει πηγή στο περιοδικό και συνεχίζει: «Γρήγορα άλλαξε γνώμη. Και αυτό γιατί δεν έχει ξεχάσει ό,τι πέρασε με την “Εργαζόμενη γυναίκα” αλλά και δεν θέλει να κάνει σόου. Εχει άλλες προτεραιότητες». Απ’ ό,τι μαθαίνουμε, η ηθοποιός έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να φορτίσει τις μπαταρίες της αλλά και να παρακολουθήσει παραστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα γυρίσει με άδειες βαλίτσες, αφού αναζητά το έργο που θα ανεβάσει στο Θέατρο Διάνα.

Πηγή: TV24

Related

media 4576403772640390283

Follow us


item