News-Piper

Έλενα Παπαρίζου : «Δεν ήθελα να ζήσω»

Η Τζένη Μπαλατσινού υποδέχτηκε στο Jenny Jenny την Έλενα Παπαρίζου για μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που ...

Η Τζένη Μπαλατσινού υποδέχτηκε στο Jenny Jenny την Έλενα Παπαρίζου για μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που απολαμβάνουμε στο μιούζικαλ Nine, μίλησε για πολύ προσωπικά της θέματα.



Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η δημοσιοποίηση του προβλήματος κατάθλιψης, αλλά και το πώς κατάφερε να την ξεπεράσει. Μίλησαν για το τραγούδι «Survivor», το οποίο όπως ανέφερε ήταν για την ίδια.

«Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι που έχουν τα συναισθήματα ότι νιώθουν κατάθλιψη, να βγούνε κερδισμένοι. “After winter must come spring”. Δεν είναι ωραίο το χαμόγελο και το γέλιο αν δεν έχεις κλάψει κι όλας. Το χαμόγελο όταν έχεις φτάσει πάτο, έχει άλλο νόημα», ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

Αναφορικά με τη δημοσιοποίηση για το πρόβλημά της, εξήγησε: «Βγαίνοντας και μιλώντας για κάποια πράγματα, ενεργοποιείς τον κόσμο. Ευαισθητοποιούμε τον κόσμο και μπορεί κάποιος να πεί: “Αφού πήγε η Έλενα μπορώ να πάω κι εγώ”. Έκανα μία εκπομπή στη Σουηδία που μίλησα πολύ πιο αναλυτικά για την κατάθλιψη. Φαντάσου ένα κοριτσάκι στη Σουηδία με σταμάτησε σε εμπορικό κέντρο και μου είπε “με έσωσες”».

Όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια πως κατάλαβε ότι πάσχει από κατάθλιψη, απάντησε: «Δεν ήθελα να ζήσω. Είναι πολύ άσχημο αυτό».

Related

showbiz 7360013081205050322

Follow us


item