News-Piper

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η κριτική της για το «Spata Live» και τη Δούκισσα Νομικού

Η  Κατερίνα Γκαγκάκη  ήταν σημερινή καλεσμένη στα  Καλημερούδια . Η πρώην διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1,...

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν σημερινή καλεσμένη στα Καλημερούδια. Η πρώην διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1, βρέθηκε απέναντι σε δύο πολύ γνώριμα για αυτή πρόσωπα, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Κώστα Μαρτάκη.

Προχώρησε λοιπόν σε μία ιδιαίτερη συνέντευξη και καλέστηκε να μιλήσει για τα νέα project του καναλιού, στο οποίο βρισκόταν για πολλά χρόνια.
«Η Δούκισσα θεωρώ ότι κάνει κάτι καλό για εκείνη, γιατί είναι πιο χαλαρή και δείχνει τον εαυτό της. Καταλαβαίνω ότι τα νούμερα δεν ικανοποιούν όπως διαβάζω, αλλά θεωρώ ότι της ίδιας της κάνει καλό», τόνισε σχετικά με τη Δούκισσα Νομικού και το JOY. 
Σε ότι αφορά το Spata Live, η Κατερίνα Γκαγκάκη τοποθετήθηκε: «Βλέπω κανένα μισάωρο. Μου αρέσει που έχει συνεχείς εναλλαγές, όμως ως τηλεθεάτρια θεωρώ ότι παραέχει πολλές. Μου είναι λίγο δύσκολο…όταν ειναι η Μαίρη, ο Δημήτρης ο Βαγγέλη και η Σίσσυ τα βλέπεις όλα ωραία!».

Related

media 689438306304711785

Follow us


item