News-Piper

Ναταλία Γερμανού: Η ερώτηση της Αννίτας Πάνια για τα «τεκνά» και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Ναταλία Γερμανού ήταν χτες καλεσμένη στο  Parole  της Αννίτας Πάνια. Οι δύο καλές φίλες μίλησαν επί παντός επιστητού, με την οικοδέσπο...

Η Ναταλία Γερμανού ήταν χτες καλεσμένη στο Parole της Αννίτας Πάνια. Οι δύο καλές φίλες μίλησαν επί παντός επιστητού, με την οικοδέσποινα να κάνει και πιο…ιδιαίτερες ερωτήσεις στην παρουσιάστρια του ΝaMaSte!

Η Αννίτα Πάνια δεν θα μπορούσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης να μην κάνει την παρακάτω ερώτηση: «Γνωρίζουμε την επιθυμία σου μέχρι πρότινος να κάνεις σχέσεις με νεότερους άνδρες, πολύ νεότερους, με τεκνά…». Η Ναταλία αφού χαμογέλασε, της ζήτησε να της προσδιορίσει τι εννοεί τεκνό. «Στα 70 αν τα φτιάξεις με έναν τριαντάρη δεν θα είναι τεκνό;», ρώτησε με τη σειρά της η Αννίτα.
«Αν τα φτιάξω στα 70 με 30άρη να έρθεις να μου το προσάψεις», είπε η Ναταλία Γερμανού και αφού παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να κάνει σχέση με συνομήλικο, εξήγησε: «Δεν έχει σημασία αν ο άλλος είναι 28, 48 ή 52. Σημασία έχει αν μπορείτε να τα βρείτε και αν μπορείτε να γελάσετε μαζί. Τώρα που η καθημερινότητά μου είναι κουραστική, έχω πολύ μεγάλη ανάγκη μετά από μια κουραστική μέρα να γυρίσω στο σπίτι και να βρίσκω χαρά».
«Στη φάση που είσαι τώρα νομίζω ότι είσαι έτοιμη για μία πιο ώριμη σχέση», της είπε η Αννίτα Πάνια με την παρουσιάστρια να λέει με νόημα: «Χαίρομαι που το διαπιστώνεις»!

Related

media 7168463446544510831

Follow us


item