News-Piper

Κλείνει ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι!

Η είδηση θα στεναχωρήσει αρκετούς τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το πρόγραμμά του, αλλά τελικά πρέπει να δουν το ποτήρι… μισογεμάτο! Και ...

Η είδηση θα στεναχωρήσει αρκετούς τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το πρόγραμμά του, αλλά τελικά πρέπει να δουν το ποτήρι… μισογεμάτο! Και να σας πω τι εννοώ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τέλος του χρόνου ολοκληρώνεται η παρουσία του MTV GREECΕ στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο καθώς «λύεται» η συνεργασία της ελληνικής εταιρείας, της «Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις», με την ξένη εταιρεία, τη «Viacom».
Σε ό,τι αφορά το μουσικό κανάλι, καθώς θα συνεχιστεί με το άλλο τηλεοπτικό κανάλι της ξένης εταιρείας, το Nickelodeon, που θα συνεχίσει να μεταδίδεται στη χώρα μας. Η ελληνική εταιρεία όμως αποφάσισε να μην υπογράψει την ανανέωση για το MTV GREECΕ λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο και παρά το ότι τα τελευταία δύο χρόνια σημείωνε ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.
Αυτή λοιπόν είναι μία δυσάρεστη είδηση καθώς δεν είναι ευχάριστο να κλείνουν κανάλια με εργαζομένους…! Πάμε όμως στο «μισογεμάτο ποτήρι» που ανέφερα. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το MTV GREECΕ θα σταματήσει να εκπέμπει από free to air, αλλά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των συνδρομητικών τηλεοράσεων, του OTE ΤV και της NOVA που μέσα στον Ιανουάριο θα εντάξουν στα «μπουκέτα» τους το MTV EUROPE, με αγγλικούς υπότιτλους, ενώ εξετάζουν και την περίπτωση το πρόγραμμά του να μεταφράζεται και στα ελληνικά. Η NOVA μάλιστα σκοπεύει να βγάλει και το MTV Live που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και οι τηλεθεατές απολαμβάνουν μεγάλες συναυλίες και μουσικά events.

Η άλλη ευχάριστη είδηση αφορά τους εργαζομένους του MTV GREECE αλλά και τους τηλεθεατές, καθώς η εταιρεία «Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις» ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα, μέσα από την ίδια τη συχνότητα, ένα καινούργιο νεανικό κανάλι με τους ίδιους τους εργαζομένους με σκοπό να δημιουργήσει δικό του πρόγραμμα και να κερδίσει περισσότερους τηλεθεατές…! Για αυτό λοιπόν μπορεί η είδηση του «κλεισίματος» να ακούγεται δυσάρεστη αλλά τελικά και οι τηλεθεατές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν το πρόγραμμα του MTV EUROPE, ενώ θα υπάρξει και καινούργιο ελληνικό νεανικό τηλεοπτικό κανάλι…! 

newsit.gr

Related

media 6715334596314917224

Follow us


item