News-Piper

Γιώργος Παπαδάκης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Κώστα Τσάκωνα

Από το πρωί, έγινε γνωστό ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας πέθανε χθες το απόγευμα, νικημένος από τον καρκίνο. Η δυσάρεστη είδη...

Από το πρωί, έγινε γνωστό ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας πέθανε χθες το απόγευμα, νικημένος από τον καρκίνο. Η δυσάρεστη είδηση του χαμού του σκόρπισε θλίψη σε όλη την οικογένειά του, σε φίλους αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από τον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής θέλησε να αποχαιρετήσει με τη δική του συγκινητική αναφορά τον Κώστα Τσάκωνα.
«Μας έχει έρθει μια είδηση δυσάρεστη για τον χαμό ενός πολύ γλυκού, πολύ τρυφερού ανθρώπου από τον καλλιτεχνικό χώρο. Επειδή στο παρελθόν είχε γίνει ολόκληρο θέμα για τον χαμό του και είχε διαψευστεί, είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και το ψάχναμε μέχρι που επικοινωνήσαμε με το γραφείο τελετών που θα κάνει την εξόδιο ακολουθία προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι όντως ο Κώστας Τσάκωνας από τους πιο χαμογελαστούς ανθρώπους, έφυγε από τη ζωή, ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος. Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, που είναι από εκείνους που ξέρει τα περισσότερα ανέκδοτα, που είχα την ευτυχία να τον γνωρίσω. Εκπληκτικός άνθρωπος. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του…», είπε χαρακτηριστικά και διευκρίνισε: «Είχαμε πολλά mail, αλλά δε μπορούσαμε να πούμε τίποτα αν δε διασταυρώναμε την είδηση. Γιατί και στο παρελθόν τον είχαν πεθάνει! Μακάρι να έπαιρνε τώρα τηλέφωνο και να έλεγε “σας την έσκασα ρε”».


peoplegreece.com

Related

media 4202043531239956003

Follow us


item