News-Piper

Κατερίνα Καινούργιου-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Όλη η αλήθεια για το χωρισμό τους

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η  Κατερίνα Καινούργιου  δήλωνε σε συνέντευξή της στο  People  πως διανύει μια περίοδο εσωστρέφειας...

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Κατερίνα Καινούργιου δήλωνε σε συνέντευξή της στο People πως διανύει μια περίοδο εσωστρέφειας και δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τη σχέση της.
Αυτές τις τριάντα μέρες έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα στη ζωή της, ενώ ο χωρισμός της έχει γίνει πρώτο θέμα στα sites και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, η Κατερίνα δεν επιθυμεί να μιλήσει καθόλου για τις τελευταίες εξελίξεις. Εξάλλου, είναι πολύ δύσκολο για εκείνη, καθώς με τον επιχειρηματία, εκτός από δυόμισι χρόνια σχέσης, τους συνδέει ακόμα η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο.   Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι αντιμετώπισε το καλοκαίρι μια σοβαρή κρίση, την οποία κατάφερε να ξεπεράσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του People, το ποτήρι ξεχείλισε όταν η Κατερίνα δεν κλήθηκε στο γάμο της Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου, που έγινε στη Βενετία το περασμένο Σάββατο. Αισθάνθηκε προσβεβλημένη, επειδή ο επιχειρηματίας δεν πήρε θέση, κάτι περίεργο, αν σκεφτεί κανείς πως ο άνθρωπος που γνώρισε την παρουσιάστρια στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ήταν η αδελφή του, Αφροδίτη.
Δεν ήθελαν στο γάμο πρόσωπα των media
Παρότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των δύο γυναικών είχαν κάπως ψυχρανθεί, άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον ισχυρίζεται πως δεν είχε συμβεί κάτι τόσο σοβαρό, ώστε να μην την καλέσουν στο γάμο. Ένα γάμο που δεν έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά αποτέλεσε κοσμικό γεγονός, με βίντεο του μυστηρίου να παίζουν σε τηλεοπτικές εκπομπές. Άλλη μια εκδοχή που διέρρευσε από την πλευρά της ΑφροδίτηςΣταθοκωστοπούλου ήταν πως δεν ήθελε να παρευρίσκονται στο γάμο άνθρωποι των media. Πόσο, όμως, ίσχυε αυτό στην περίπτωση της Κατερίνας, καθώς δεν θα πήγαινε ως παρουσιάστρια, αλλά ως σύντροφος του αδελφού της. Από τη μεριά της, η Κατερίνα περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή από το νεαρό επιχειρηματία να πάρει τις αποφάσεις του και να της ζητήσει να τον συνοδεύσει στη Βενετία. Τελικά, εκείνος την περασμένη Παρασκευή (30/10) έφυγε μόνος του για το αεροδρόμιο, ενώ την επόμενη μέρα η παρουσιάστρια μάζεψε τα πράγματά της, έφυγε από την Γλυφάδα και μετακόμισε σε διαμέρισμα που ανήκει στην οικογένειά της στην Κηφισιά. Έκτοτε δεν συναντήθηκαν ξανά και είχαν επικοινωνία μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων και ελάχιστων τηλεφωνημάτων. Σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον, η Κατερίνα αισθάνεται προσβεβλημένη και στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω, διότι θίχτηκε η αξιοπρέπειά της.
Η προτεραιότητά της
Αν και η προσωπική της ζωή δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο, εκείνη έχει δώσει μεγάλο βάρος στη νέα της εκπομπή Λόγω TiVis στον Alpha, που τις τελευταίες μέρες σημειώνει ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Εξάλλου, ο ανταγωνισμός δεν της επιτρέπει να μην είναι συγκεντρωμένη στο νέο της τηλεοπτικό στοίχημα, ένα στοίχημα που θέλει να κερδίσει. Όσον αφορά στο ρεπορτάζ που μιλούσε για έξοδο με εφοπλιστή την προηγούμενη εβδομάδα στα νότια προάστια, κοντινό της πρόσωπο ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ούτε υποψία για νέο άντρα στη ζωή της. Το συγκεκριμένο βράδυ συνοδευόταν από τον Χάρη Σιανίδη και στην παρέα τους ήταν επιχειρηματίας με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια. Η Κατερίνα βγαίνει μόνο με συνεργάτες και καλούς της φίλους, ενώ τόσο οι γονείς της, όσο και ο αδελφός της, βρίσκονται δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και στηρίζουν την απόφασή της. Το γεγονός πως καθημερινά βγαίνει χαμογελαστή στον αέρα της εκπομπής και δίνει τον καλύτερό της εαυτό δεν σημαίνει πως μέσα της είναι καλά. Από την τελευταία της συνέντευξη στο People, δεν έκανε ξανά δηλώσεις για την προσωπική της ζωή και ούτε σκοπεύει. Θέλει να αφήσει το χρόνο να περάσει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα στο μυαλό της.
Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Related

hot 9063898924255528634

Follow us


item