News-Piper

Ο Παύλος Χαϊκάλης στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η Χριστίνα Λαμπίρη   καθώς ήταν η  οικοδέσποινα στα εγκαίνια καταστήματος με σπορ ρο...

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η Χριστίνα Λαμπίρη  καθώς ήταν η οικοδέσποινα στα εγκαίνια καταστήματος με σπορ ρούχα αμερικανικών «υπογραφών», το οποίο ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία και σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο.

Το κατάστημα διαθέτει γνωστά brands της αμερικάνικης αγοράς και όχι μόνο, sport ένδυση για όλη την οικογένεια καθώς και επιλεγμένα αξεσουάρ.
Να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων από την εκδήλωση θα δοθούν για τους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι.
Στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη και του Θανάση Αδαμόπουλου βρέθηκαν και οι κουμπάροι τους, Παύλος Χαϊκάλης και Μαρία Λύκου που ταξίδεψαν μέχρι την συμπρωτεύουσα για να στηρίξουν το νέο επαγγελματικό εγχείρημα του ζευγαριού...
Εμείς να ευχηθούμε καλές δουλειές και να σημειώσουμε πως ο κύριος Αδαμόπουλος είναι ένας άψογος επαγγελματίας που ανεβαίνει συχνά στην Θεσσαλονίκη για να ασχοληθεί ο ίδιος με το κατάστημα του... Επίσης να αναφέρουμε πως η Χριστίνα Λαμπίρη είναι ΠΟΛΥ πιο αδύνατη από όσο φαίνεται στην τηλεόραση!!!!














Related

thessaloniki 9037075773960343125

Follow us


item