News-Piper

Aποκαλύψεις για χωρισμό Καινούργιου: Δεν την ήθελε η οικογένεια του Βασίλη στο γάμο!

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε φουντώσει τις φήμες χωρισμού με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με μία ανάρτηση της στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε φουντώσει τις φήμες χωρισμού με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με μία ανάρτηση της στα social media.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας όμως, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο ξεκάθαρα, με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει φωτογραφία του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σάιντ Εξύπερυ. Μάλιστα φρόντισε να γράψει και απόσπασμα από το βιβλίο, το οποίο έλεγε: «”Αντίο”, είπε η αλεπού. “Αυτό είναι το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: Δε βλέπουμε καλά, παρά με την καρδιά μας. Το ουσιαστικό είναι αόρατο για τα μάτια”. Πρίγκιπας, Le Petit Prince (1943, Ο Μικρός Πρίγκιπας) του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ».


Σήμερα στο «Πρω1νό», η Σάσα Σταμάτη μετέφερε αποκλειστική είδηση για τη σχέση τους, αναφέροντας: «Η Κατερίνα μετακόμισε. Μένει σε ένα διαμέρισμα δικό της, είναι η τελευταία εξέλιξη». Στη συνέχεια τόνισε πως η παρουσιάστρια δεν ήταν καλεσμένη, στο λαμπερό γάμο της αδερφής του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου (Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου) στη Βενετία, καθώς δεν ήθελε να υπάρχει άνθρωπος των media εκεί. «Από την Παρασκευή χώρισαν Γιώργο!», επεσήμανε προς το τέλος η Σάσα Σταμάτη στο Γιώργο Λιάγκα.
Δείτε την αποκλειστική είδηση, με όσα σχολιάστηκαν από το πάνελ της εκπομπής

Related

hot 2930368502163390958

Follow us


item