News-Piper

Πρεμιέρα: Συντονιστείτε σήμερα στις 15.45 στο This is «SPATA Live»!! #Spatalive

This is «SPATA Live»!! Ένα φρέσκο και δυναμικό τηλεοπτικό δίδυμο έρχεται στον ΑΝΤ1, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15.45! ...


This is «SPATA Live»!! Ένα φρέσκο και δυναμικό τηλεοπτικό δίδυμο έρχεται στον ΑΝΤ1, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15.45! Πρωταγωνιστές, η Μαίρη Συνατσάκη & ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.



Οι παρουσιαστές που έχουν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές & έχουν δοκιμαστεί σε πολλούς ρόλους, ενώνονται τηλεοπτικά για πρώτη φορά.

Το νέο μεσημεριανό στέκι των τηλεθεατών είναι από τις 02 Νοεμβρίου, στα «SPATA». Κάθε μέρα, ζωντανά η Μαίρη και ο Δημήτρης, θα δίνουν το καλύτερό τους εαυτό, σφραγίζοντας τη φιλική τους σχέση αλλά και τη σχέση με τους τηλεθεατές που έχουν χτίσει τόσα χρόνια.

Για τα κοσμικά, τα αθλητικά, τα καλλιτεχνικά, την  τηλεοπτική & κοινωνική επικαιρότητα, για ό ,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο, για το κάθε τι που ανεβαίνει στα social media, θα το μαθαίνετε από τα «SPATA» live!

Παιχνίδια,  τηλεοπτικές «συνωμοσίες», αστείρευτο χιούμορ και πολύς αυτοσαρκασμός, από το ασυναγώνιστο ντουέτο Δημήτρης – Μαίρη.

Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε την πιο fun εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν, με τους πιο παιχνιδιάρικους και αυθόρμητους παρουσιαστές της ελληνικής show biz!

Συντονιστείτε στο «SPATA Live» κάθε μέρα στις 15.45!

Related

media 6841768194256271222

Follow us


item