News-Piper

H αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για την Ιλένια Ουίλιαμς

Στο ομολογουμένως έξυπνο τρέιλερ της εκπομπής « This is Spata live , η  Μαίρη Συνατσάκη  κάθεται στην αναπαυτική θέση του συνοδηγού ενός...

Στο ομολογουμένως έξυπνο τρέιλερ της εκπομπής «This is Spata live, η Μαίρη Συνατσάκη κάθεται στην αναπαυτική θέση του συνοδηγού ενός κάμπριο σκαραβαίου και βγάζει selfies, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κόψει δρόμο μέσα από ένα χωράφι για να πάει όχι στο αεροδρόμιο, αλλά στο στούντιο ΚΑΠΠΑ, εκεί όπου βρίσκεται το ολοκαίνουριο πλατό της εκπομπής τους. Μιας εκπομπής, που, όπως μου λέει η Μαίρη, θα έχει πολλές εκπλήξεις, με ανατρεπτικές ενότητες και πολύ γέλιο.
Εξάλλου, εδώ και δύο μήνες, όλο το team της εκπομπής κάνει καθημερινά meetings και ανταλλάσσει ιδέες για τη διαμόρφωση της τελικής σκαλέτας.
«Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να σου ορίσω την εκπομπή με τρεις λέξεις. Σίγουρα στηρίζεται στη σχέση μας με τον Δημήτρη, στις προσωπικότητές μας και στον τρόπο που εμείς βλέπουμε τα πράγματα. Θέλουμε να μιλάμε τη γλώσσα της ηλικίας μας, να είμαστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα να μην είμαστε έξω από όλο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα» λέει η Μαίρη. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ολοκαίνουρια ζώνη που στήνει ο ΑΝΤ1 και όλο το team της εκπομπής εργάζεται πυρετωδώς ώστε να βγει στον τηλεοπτικό αέρα ένα άψογο αποτέλεσμα. To This is Spata παραπέμπει στην ατάκα του Λεωνίδα από την ταινία 300, στην οποία φωνάζει «This is Sparta!». H Mαίρη γελάει και μου εξηγεί πως στη δική τους περίπτωση «εδώ είναι τα Σπάτα και θα κάνουμε τα πράγματα με το δικό μας τρόπο, όπως μας αρέσει και όπως πιστεύουμε πως πρέπει να είναι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αστείοι, χωρίς να γινόμαστε σαχλοί. Θα υπάρχει και μια ενότητα στην οποία θα στηρίζεται στο σχόλιο, αλλά η ομάδα μας είναι έτοιμη να κάνει πάρα πολλά πράγματα, όπως παιχνίδια, φάρσες και άλλα πολλά. Βέβαια, δεν καμωνόμαστε πως πάμε να ανακαλύψουμε την πυρίτιδα. Απλά δουλεύουμε πολύ το προϊόν μας, στο πλαίσιο της μη παρθενογένεσης που υπάρχει στην τηλεόραση».
Η Ιλένια και ο Σταμάτης 
Εκτός από τη Μαίρη και τον Δημήτρη, που είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές, στο πλατό θα εμφανίζονται ηΙλένια Ουίλιαμς, η Σίσσυ Καλλίνη, αλλά και το έτερον ραδιοφωνικό ήμισυ του Ουγγαρέζου, ο Σταμάτης ΝτινΝταν Νταν, κατά κόσμον Σταμάτης Μυτούσης. Μάλιστα, ο Σταμάτης θα κάνει δικά του βίντεο με φάρσες, ενώ θα έχει και ένα ρόλο-έκπληξη, καθώς δεν θα βγαίνει μόνο μέσω link, αλλά θα βρίσκεται και στο πλατό της εκπομπής με ενδυμασίες-έκπληξη! «Ο Σταμάτης ήταν floor managerστην εκπομπή Mad Day Live που παρουσιάζαμε με τον Δημήτρη στο Mad. Στα διαλείμματα κάναμε συνέχεια πλάκα. Εκεί τον εντόπισε ο Δημήτρης και ξεκίνησαν τη ραδιοφωνική τους εκπομπή» διηγείται η Μαίρη, ενώ αποκαλύπτει και στοιχεία για το πλατό τους: «Επειδή ακριβώς είμαστε στα Σπάτα, το πλατό θα έχει στοιχεία ενός αεροδρομίου και με τον τρόπο μας δεν θα ταξιδεύουμε μόνο εμείς, αλλά και οι τηλεθεατές».
Στέκομαι λίγο στην παρουσία της Ιλένιας, καθώς, εκτός από συνεργάτιδα της εκπομπής, είναι και το κορίτσι του Δημήτρη. «Αν και είναι ζευγάρι αρκετούς μήνες, δεν έτυχε να γνωριστούμε πριν συνεργαστούμε» αποκαλύπτει η Μαίρη. «Είναι κορίτσι χαμηλών τόνων, έχει πηγαίο ήθος και είναι πολύ αφοσιωμένη στη δουλειά της, σου προκαλεί κατευθείαν το σεβασμό» λέει.
Αναρωτιέμαι αν το γεγονός πως είναι η κοπέλα του Δημήτρη έπαιξε και έναν παραπάνω ρόλο στο να την επιλέξουν, αλλά η Μαίρη είναι ξεκάθαρη. «Ο Δημήτρης είναι πολύ αυστηρός, ειδικά με τους κοντινούς του ανθρώπους. Οπότε, θεωρώ πως δεν έπαιξε κάποιον παραπάνω ρόλο». Άλλο ένα φρέσκο πρόσωπο που θα δούμε στο πλατό είναι ο make up artist και hair stylist Σπύρος Σαμοΐλης, φίλος και κομμωτής της Μαίρης. ΟΒαγγέλης Περρής εκτελεί χρέη αρχισυντάκτη, έχει τη γενική επιμέλεια και θα εμφανίζεται κι εκείνος στο πλατό. «Μαζί με τον Βαγγέλη θα είμαστε στο σχολιαστικό κομμάτι, που θα έχει δύο ενότητες. Μα είναι δυνατόν να έχεις την τύχη να συνεργάζεσαι με τον Περρή και να μην είσαι μαζί του στον αέρα;» λέει γελώντας.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Related

media 8711187087450576368

Follow us


item