News-Piper

Ευρυδίκη: Αυτός είναι ο νέος της συνοδός

Η Ευρυδίκη ανήκει στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, που προτιμούν να απασχολούν τα media με τα επαγγελματικά τους βήματα και όχι ...

Η Ευρυδίκη ανήκει στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, που προτιμούν να απασχολούν τα media με τα επαγγελματικά τους βήματα και όχι με την προσωπική τους ζωή.
Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμου βίου, η τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να χωρίσουν.
Και μπορεί τους τελευταίους μήνες ο τραγουδιστής να έχει δείξει δημόσια τον έρωτά του για τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου, με την οποία πλέον συζούν, ωστόσο για την Ευρυδίκη δε γνωρίζαμε τίποτα.
Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, σύμφωνα με το tlife, η ίδια συνοδεύεται από το μουσικό Μπομπ Κατσιώνη, με τον οποίο συνεργάζονται κιόλας. Μάλιστα, η γνωριμία τους έγινε στο στούντιο, όπου εκείνη ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια. Ο Μπομπ Κατσιώνης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κοινή τους φωτογραφία, στην οποία είχε ως λεζάντα: «Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Δουλεύοντας με την αγαπημένη μου τραγουδίστρια Ευρυδίκη… Και τι υπέροχος άνθρωπος! Ετοιμάζεται ωραία μουσική».
 Evridiki Katsionis (1)Evridiki Katsionis (2)
Katsionis
Οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο πάρτι γενεθλίων της Δέσποινας Ολυμπίου, στο Rock ‘n Roll στο Κολωνάκι.
Τώρα αν πρόκειται για το νέο ζευγάρι της showbiz ή για μια τρυφερή φιλία, θα το δείξει ο χρόνος!
Δείτε τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός:
Evridiki OlimpiouDespina OlimpiouAsimakopoulos Olumpiou KalfamenolisSkamnakis Olimpiou

Related

hot 7945049858821178817

Follow us


item