News-Piper

Έξαλλη η Μαρία Μπεκατώρου:«Τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη;»

Οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της, προκάλεσαν την αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου στην πρεμι...

Οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της, προκάλεσαν την αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του Πρωινό Σου Κου.

Να σας θυμίσουμε πως η πρώην βουλευτής είχε πει στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και την κάμερα του Καλημερούδια, όταν εκείνος τη ρώτησε αν την παρακολουθεί: «Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες και των δυό μας, γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».
Σήμερα, αφού παίχτηκε το σχετικό απόσπασμα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Μαρία Μπεκατώρου, εμφανώς εκνευρισμένη και σε έντονο ύφος είπε: «Τώρα θα μιλήσω. Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη;».
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».

Related

menegaki 7166547642891185292

Follow us


item