Οι πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του Βαλάντη, πως αν η γυναίκα του παχύνει θα την χωρίσει, έκαναν έξω φρενών την Ναταλία Γερμανού. Να τι είπε η παρουσιάστρια:

«Αν λοιπόν της συμβεί κάτι αυτής της γυναίκας και πάρει 15 -20 κιλά θα πάψει να την αγαπάει; Κι ο Βαλάντης πρώην παχύς ήταν. Έχει περάσει τα παιδικά του χρόνια ως παχύσαρκο παιδί, για αυτό φρίττω όταν ακούω άτομα τα οποία έχουν περάσει από το στάδιο της παχυσαρκίας να λένε τέτοια πράγματα σαν ενήλικες. Πρώτον λέει αν παχύνει θα τη χωρίσω και το ξέρουν από πριν αυτό. Του τύπου ότι είναι κάτι για το οποίο τις προειδοποιεί, ότι είναι κάτι σαν προγαμιαίο συμβόλαιο, σαν σύμβολο σχέσης που τους λέει ότι στη σχέση αυτή πρέπει να μην παχαίνεις, να προσέχεις τον εαυτό σου κλπ. Εγώ δε θα μπορούσα να ζήσω κάτω από αυτές τις συνθήκες με κανέναν άνθρωπο. Και δεύτερον γενικά ο Βαλάντης ο οποίος είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, ένας πολύ καλός τραγουδοποιός, τον έχω συναντήσει πέντε φορές δέκα, πόσες έχουμε κάνει συνέντευξη, φαίνεται ένα καλόψυχο πράγμα, δεν καταλαβαίνω τι έχει πάθει τα τελευταία τρία χρόνια. Έχει πάθει κάτι. Έχει περιέλθει σε μία κατάσταση ακράτειας στόματος και λέει τη μία αρλούμπα πίσω από την άλλη. Τις προάλλες βγήκε και είπε ότι ο Πάριος, η Μαρινέλλα και η Αλεξίου πρέπει να αποσυρθούν γιατί είναι άσχημοι εμφανισιακά και γέροι και δεν κάνει να τραγουδάνε, τώρα βγαίνει και λέει αυτό. Βρε Βαλάντη μου και να θέλω να σε υπερασπιστώ που να το πιάσω μάνα μου και που να το αφήσω. Δηλαδή όσο ταλέντο και να έχεις εσύ όσο ωραία φωνή και να έχεις, πως να σε υπερασπιστώ βρε μάνα μου και να θέλω. Βγαίνεις και λες τη μία αυτό με τον Πάριο που η μισή Ελλάδα έφριξε και λέει μαζέψτε τον, μετά βγαίνει και λέει όλες μου οι γυναίκες ξέρουν από την αρχή ότι αν παχύνουν θα τις χωρίσω».
Από την πλευρά του ο Βασίλης Δρυμούσης τόνισε: «Πάντως καμία φορά καταλαβαίνεις γιατί κάποιος δεν έκανε την καριέρα που φωνητικά του άξιζε να κάνει».
Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί: