News-Piper

Όσα έγιναν στον γάμο της Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ

Υπό ραγδαία βροχή αντάλλαξαν χθες όρκους αιώνιας πίστης η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα, με τον 34χρονο αγαπημ...

Υπό ραγδαία βροχή αντάλλαξαν χθες όρκους αιώνιας πίστης η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα, με τον 34χρονο αγαπημένο της Ουρουγουανό επιχειρηματία Χουάν Σαρτόρι, στο ίδιο ειδυλλιακό εκκλησάκι όπου 47 χρόνια πριν είχε γίνει ο «γάμος του αιώνα» ανάμεσα στον Αριστοτέλη Ωνάση και στην Τζάκι Κένεντι!


Ηταν μια βραδιά βγαλμένη από τις σελίδες παραμυθιού για την κόρη του πανίσχυρου Ρώσου μεγιστάνα και ούτε η καταρρακτώδης βροχή κατάφερε να τη χαλάσει! Η 26χρονη Εκατερίνα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της πριν από μερικές μέρες στη Γενεύη με πολιτικό γάμο (παρουσία της μητέρας της Ελενα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραβρέθηκε στο Σκορπιό), όμως για εκείνη ήταν όνειρο να τελέσει και τον θρησκευτικό στο νησί, το οποίο συνηθίζει να αποκαλεί «επίγειο παράδεισό» της.


Φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό και υπό το βλέμμα λιγοστών φίλων, η κόρη του βαθύπλουτου Ρώσου πέρασε στις 6 χθες το απόγευμα το κατώφλι της εκκλησίας της Παναγίτσας στο πλευρό του αγαπημένου της.

Στις 20 Οκτωβρίου 1968 ήταν πάλι ένα βροχερό απόγευμα όταν στο ίδιο μέρος όπου βρίσκονται οι τάφοι της οικογένειας ο Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκι! Η ρομαντική ανάμνηση εκείνης της εποχής ήταν και χθες ζωντανή, προσδίδοντας αίγλη στη λιτή -όπως επιθυμούσε το ζευγάρι- τελετή!


Στον Σκορπιό ο πυρετός προετοιμασιών ήταν έντονος εδώ και μέρες, ενώ γύρω από το νησί υπήρχαν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εντυπωσιακός λευκός διάκοσμος και τα κεριά στο δρομάκι που οδηγεί στο μικρό εκκλησάκι δημιουργούσαν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Οι περίπου 60 καλεσμένοι, που φιλοξενήθηκαν στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «O' MEGA», κατευθύνθηκαν στην εκκλησία και παρακολούθησαν το μυστήριο, το οποίο τέλεσαν ο μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλος και ο Ρώσος Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μεγάλης Βρετανίας Μάρκος (Υπερόριος Ρωσική Εκκλησία).


Δεξίωση στη ροζ βίλα


Αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση στο μεγάλο σαλόνι, κοντά στην περίφημη ροζ βίλα όπου συνήθιζε να μένει ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Πρόκειται για έναν στεγασμένο χώρο που προϋπήρχε και επιλέχθηκε ειδικά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Οι φίλοι των νεονύμφων απόλαυσαν το μενού, που περιλάμβανε ελληνικά και διεθνή πιάτα αλλά και άφθονο χαβιάρι και σαμπάνια, και διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι περισσότεροι καλεσμένοι θα αναχωρήσουν από τον Σκορπιό το απόγευμα της Παρασκευής.

espressonews.gr/ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Related

wedding 2473596429839116058

Follow us


item