News-Piper

Ελεονώρα Μελέτη: «Δέχτηκα περικοπή μισθού την ώρα που άλλες έλεγαν εγώ δεν κόβω ούτε ευρώ»

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για τα όσα ακούγονται για τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι πηγαίνει στο Έψιλον και θα πάρει τη θέση της στο δελτίο ειδήσεω...


Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για τα όσα ακούγονται για τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι πηγαίνει στο Έψιλον και θα πάρει τη θέση της στο δελτίο ειδήσεων, αλλά και για τη μείωση των οικονομικών απολαβών της και αποκαλύπτει...
Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι μετά την αποχώρηση του από το Mega, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα έρθει στο Έψιλον TV, για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Μακάρι! Αυτό θα σήμαινε ότι θα μπορούσα να αφιερωθώ εξ ολοκλήρου στο #Hashtag, πράγμα το οποίο ζήτησα εγγράφως από τον σταθμό.
Δεν θα αισθανόσουν ότι έρχεται για να σου πάρει τη θέση;
Κάθε άλλο! θα αισθανόμουν ότι θα μου λύσει τα χέρια και θα έδινε λύση σε αυτό που έθεσα ως προβληματισμό στον σταθμό. Το Έψιλον εξάλλου έχει κάνει το τελευταίο διάστημα πολλές μεταγγραφές και, παρά το γεγονός ότι παραμένει ένα νέο κανάλι, δείχνει να έχει όραμα και προοπτικές Υπάρχουν ακόμα κάποιες ελλείψεις τις οποίες παλεύουμε όλοι μαζί να ξεπεραστούν, κάνοντας ακόμα και υποχωρήσεις ώστε να βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα. Μακάρι αυτό που ακούγεται να γίνει.
Στις υποχωρήσεις που ανέφερες περιλαμβάνεται και μείωση στις οικονομικές απολαβές σου;
Δέχτηκα μείωση στον μισθό μου, είναι αλήθεια. Όταν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης σου ζητούν να μειωθούν οι δικές σου απολαβές για να μη χάσουν τη δουλειά τους κάποιοι συνάδελφοι σου, θα ήταν απάνθρωπο να μην το κάνεις. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι να υποστώ μείωση, αν και βάσει όλων των συμβολαίων μου, κατά καιρούς δεν ήμουν οε καμία περίπτωση υποχρεωμένη να το δεχτώ. Στο παρελθόν, μάλιστα, έχει τύχει να είμαι η μόνη που το δέχτηκε, την ώρα που άλλα παρουσιάστριες και παρουσιαστές «καθόντουσαν» πάνω σε όλα όσα είχαν υπογράψει στις δικές τους συμφωνίες και έλεγαν: «Εγώ δε κόβω ούτε ευρώ!». Εγώ δεν το έκανα έχει τύχει να δεχτώ να υποστώ μείωση και στην ήδη υπάρχουσα μείωση, για να μη φύγει ένας συνεργάτης που χρειαζόμουν πολύ. Κάνω υποχωρήσεις και να σημειώσουμε πως δεν ήμουν ποτέ παρουσιάστρια με χρυσό συμβόλαιο. Τα χρήματα που πήρα για τη μεταγραφή μου στο Έψιλον TV – υποτίθεται ότι η μεταγραφή πληρώνεται- αποτελούσαν μηνιάτικο για πολλούς από τον χώρο μας μέχρι πρότινος και δεν αναφέρομαι σε πρωτοκλασάτα διαχρονικά ονόματα και τα αστρονομικά ποσά που συνοδεύουν τον μύθο τους.
Σκέφτηκες ποτέ να αποχωρήσεις από το Έψιλον TV;
Υπάρχουν συμβόλαια και τα συμβόλαια εγώ τα τιμώ και με το παραπάνω. Αυτό έχουν να το λένε όλοι οι εργοδότες μου. Υπογράφω πέντε, δίνω δέκα και χωρίς να ζητήσω αντάλλαγμα, γιατί το γουστάρω και το κάνω από την καρδιά μου. Έχω αποχωρήσει από κανάλι, αλλά αυτό έγινε για απόλυτα σοβαρούς λόγους που ενέπλεκαν και θέματα υγείας και δεν τέθηκε θέμα καταγγελίας αλλά συναινετικής διακοπής της σχέσης μας λίγο νωρίτερα από το καθορισμένο. Για να φτάσω σε σημείο να επιδιώξω να «σπάσω» συμβόλαιο, θα πρέπει να μην τηρούνται κατ' επανάληψη οι υποχρεώσεις των ανθρώπων με τους οποίους έχω κάνει συμφωνία, την ώρα που εγώ είμαι άψογη στις δικές μου υποχρεώσεις και να νιώθω ότι πλέον απαξιώνομαι ηθικά και επαγγελματικά Αλλά και πάλι θα έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο άλλης μεθόδου.

Related

MELETI 3169946555137047131

Follow us


item