News-Piper

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή είναι η αλήθεια για τη μήνυση στο Μάρκο Σεφερλή!

Όλα ξεκίνησαν από ένα σκετς που έκανε ο  Δημήτρη Ουγγαρέζος  με τον Δημήτρη Ντιν Νταν Ντον στην πρωινή τους ραδιοφωνική εκπομπή στο Ρυθμό.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σκετς που έκανε ο Δημήτρη Ουγγαρέζος με τον Δημήτρη Ντιν Νταν Ντον στην πρωινή τους ραδιοφωνική εκπομπή στο Ρυθμό.
Εκεί, μέσα στα πλαίσια του, ειπώθηκε πως αν συνεχιστεί πολύ όλο αυτό με τον Μάρκο Σεφερλή, δηλαδή να του επιτίθεται σε κάθε του συνέντευξη (έχει ειπωθεί μέχρι ότι ο Ουγγαρέζος «έδινε» τη σκαλέτα του Μέγκα με Μία στην “απέναντι” εκπομπή) μπορεί η ιστορία να λήξει με μηνύσεις.
Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρω1νό, λέγοντας πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όντως σκέφτεται το θέμα της μήνυσης έχοντας συζητήσει σχετικά και με τον μπαμπά του.

Είναι έτσι όντως τα πράγματα; Στενός φίλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου αποκάλυψε στο Peoplegreece.comότι το όλο σκετς έγινε σε χιουμοριστικό πλαίσιο, όμως μέσα από αυτό ο ίδιος ήθελε να περάσει και την ενόχλησή του με τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος μήνες μετά τη λήξη της συνεργασίας τους εξακολουθεί να τον κατηγορεί δημόσια.
Όμως, αν όντως σκόπευε να προβεί σε μηνύσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρώτα θα το είχε κάνει και μετά θα το ανακοίνωνε δημόσια. Το σκετσάκι δεν ήταν κάποια επίσημη ανακοίνωση πως θα κινηθεί νομικά, αλλά ένας έμμεσος τρόπος του παρουσιαστή να πει και δημόσια πως όλο αυτό πλέον τον ενοχλεί. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το ίδιο πρόσωπο στο Peoplegreece.com, οι συνεχείς επιθέσεις του ηθοποιού και παρουσιαστή έχουν  στενοχωρήσει πολύ και τους γονείς του Δημήτρη (και μάλλον αυτό εννοούσε ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στο Πρω1νό).
seferlis ouggarezos
To Peoplegreece.com επικοινώνησε και με τον ίδιο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που δεν θέλησε να επεκταθεί για όσα ειπώθηκαν και γράφονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την αέναη «κόντρα» με τον Μάρκο Σεφερλή.
«Εγώ ακόμα και τώρα μόνο καλά πράγματα έχω να πω για τον Μάρκο. Θέλω να βάλουμε μια τελεία σε όλο αυτό», είπε στο Peoplegreece.com.

Related

media 2075254058130988507

Follow us


item