News-Piper

«Η Μενεγάκη παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια»

Με αφορμή το νέο του βιβλίο, «Μαγειρεύοντας με τον γέροντα Ευδόκιμο»,  ο ηγούμενος Ευδόκιμος που βάφτισε τη μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη ...

Με αφορμή το νέο του βιβλίο, «Μαγειρεύοντας με τον γέροντα Ευδόκιμο»,  ο ηγούμενος Ευδόκιμος που βάφτισε τη μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, κλήθηκε να λύσει το μυστήριο για το αν το ζευγάρι παντρεύτηκε!

Υπενθυμίζεται πωςο γέροντας, ο οποίος έχει άψογες σχέσεις με την παρουσιάστρια, είχε πει: «Είναι γεγονός. Τους αρραβώνιασα, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο».
Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για το πολυσυζητημένο μυστήριο, απάντησε: «Είναι πολύ καλή κι αφήστε την εκεί που είναι, στην καλή της ώρα. Πήραν τη φωτογραφία από τη βάπτιση και είπαν ότι την πάντρεψα την κοπέλα. Μην με ρωτάτε. Δεν έχω καμιά δουλειά να πω, ξένα γεγονότα. Πείτε μου ότι άλλο θέλετε εκτός από την  κ. Μενεγάκη» και πρόσθεσε: «Είναι περασμένο γεγονός, τρία χρόνια έχουν περάσει!»
Ο ίδιος είπε ότι το βιβλίο του, έχει πάει η παρουσιάστρια και το έχει πάρει από τον ίδιο… αλλά τα ερωτήματα που γεννιούνται τώρα, από τις απαντήσεις του γέροντα, είναι άλλα: «Είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια με τον Ματέο η Ελένη;». Ο ηγούμενος Ευδόκιμος θέλησε να μην δώσει άλλη τροφή για σχόλια όσον αφορά στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη και να την «προστατεύσει» την ιδιωτική της ζωή από τα media.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της να παντρεύτηκαν κρυφά στην Άνδρο, τον περασμένο Μάρτη, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κορούλα τους, Μαρίνα. Μέχρι στιγμής, η Ελένη, πιστή στο να μην βγάζει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει, τις εν λόγω πληροφορίες.

Related

menegaki 4523757517894134123

Follow us


item