News-Piper

Νικολέτα Καρρά: Τι θα συμβεί με τα νέα επεισόδια των «Συμμαθητών»;

Αδιαμφισβήτητα, οι «Συμμαθητές» είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν και γι’ αυτό το λόγο πήραν το «π...

Nikoleta Karra
Αδιαμφισβήτητα, οι «Συμμαθητές» είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν και γι’ αυτό το λόγο πήραν το «πράσινο φως» για να συνεχίσουν και φέτος.

Ο Ανδρέας Νικολαΐδης, η Μαριλένα Κουλούρη, ο Παύλος Καββαθάς, η Τατιάνα Παπά και οι υπόλοιποι χαρακτήρες θα χαρίσουν και πάλι άφθονες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές. Όπως είναι γνωστό, το σίριαλ ήταν βασισμένο στο σενάριο της πολυβραβευμένης Αργεντίνικης σειρά «Graduados». Ωστόσο, αυτό ίσχυε μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Η Νικολέτα Καρρά κάνει την αποκάλυψη.
«Η πρόθεση του καναλιού είναι να συνεχιστεί η σειρά και έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση. Η αλήθεια είναι ότι όλοι θέλαμε πολύ να συνεχιστεί η σειρά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί», δηλώνει στο περιοδικό Mytv και κατόπιν προσθέτει: «Η διασκευή από το αργεντίνικο σίριαλ φέτος τελείωνε και, απ’ ό,τι ξέρω, ήταν αρκετά δύσκολο να προχωρήσουμε στον δεύτερο κύκλο. Ύστερα από πολλή προσπάθεια η σειρά θα συνεχιστεί με ελληνικό σενάριο. Τώρα είμαστε σε μια φάση που περιμένουμε το πότε θα μπούμε ξανά στο πλατό, αλλά το πότε θα ξεκινήσουμε ή πότε θα προβληθεί η σειρά είναι ακόμη υπό συζήτηση».

Related

media 7744456052337833309

Follow us


item