News-Piper

Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο πριν την πρεμιέρα

Δεν μπήκε καλά η νέα σεζόν για την  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου . Η παρουσιάστρια του  Alpha  πριν λίγη ώρα εισήχθη στο νοσοκομείο.

Δεν μπήκε καλά η νέα σεζόν για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha πριν λίγη ώρα εισήχθη στο νοσοκομείο.

Ο λόγος; Μια ίωση που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και 10 ημέρες αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της και παρά το ότι λάμβανε αγωγή δεν κατάφερε να γίνει καλά. Οι γιατροί θεώρησαν σωστό να μπει στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να λάβει την ανάλογη θεραπεία. Ίσως χρειαστεί να νοσηλευτεί 2,3 ημέρες για την πιο ασφαλή διάγνωση.
Η παρουσιάστρια έκανε γνωστή την είδηση ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου που έδειχνε το χέρι της με ορό. Τη φωτογραφία συνόδευε μια λυπημένη φατσούλα.
spiropoulou nosokomeio
Ομολογουμένως το ότι βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του Σαββατοκύριακου,Σπίτι μου Σπιτάκι μου, δεν είναι ότι καλύτερο αφού η Κωνσταντίνα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκπομπή. Παρόλα αυτά, το παν είναι η υγεία της και όλα πρέπει να περάσουν σε δεύτερη μοίρα.
Ευτυχώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει καλό επιτελείο ώστε να συνεχίσουν οι προετοιμασίες και χωρίς την παρουσία της, τουλάχιστον τη σωματική.

Related

showbiz 5504640308745077851

Follow us


item