News-Piper

Πέγκυ Ζήνα: Αποκαλύπτει τη συμφωνία που έχει κάνει με το Γιώργο Λύρα για τη σχέση τους

Τη συμφωνία που έχει κάνει με τον σύντροφό της για τη σχέση τους αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK η Πέγκυ Ζήνα.

Τη συμφωνία που έχει κάνει με τον σύντροφό της για τη σχέση τους αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK η Πέγκυ Ζήνα.

«Ότι κι αν γίνει, όσο κι αν τσακωθούμε, δεν θα φύγει κανένας από το σπίτι μέχρι να μας περάσουν τα νεύρα και να τσεκάρουμε ότι αυτό που συνέβη δεν έγινε εν βρασμώ. Και αν κάνει κάποιος λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη» ανέφερε η τραγουδίστρια.
9897_ILEKTRA_LIRAS_ZINA_892014.jpg

Με τον Γιώργο Λύρα με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ηλέκτρα, συμπληρώνουν 20 χρόνια κοινής ζωής. Πως το καταφέρνουν αυτό; 

«Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει καταρχήν ο έρωτας να μετουσιωθεί σε αγάπη. Αν ο έρωτας παραμείνει μόνο πάθος, τότε κάποια στιγμή θα τελειώσει» τόνισε.

Όπως παραδέχθηκε με τον Γιώργο Λύρα δεν ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

«Γνωριζόμασταν καιρό, κάναμε παρέα, αλλά ξαφνικά -κι αυτό έγινε ταυτόχρονα και από τους δύο- είδε ο ένας τον άλλον διαφορετικά. Είναι σαν αυτό που βλέπεις σε κάτι ταινίες, που δύο άνθρωποι βρίσκονται στον ίδιο χώρο και δεν πολυμιλάνε, τους χτυπάει ένα μαγικό ραβδάκι και ξαφνικά ερωτεύονται»

Related

showbiz 3084931527287222652

Follow us


item