News-Piper

Πάνος Βλάχος- Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Χώρισαν;

Ο  Πάνος Βλάχος  και η  Ιωάννα Τριανταφυλλίδου  χώρισαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα εβδομαδιαίων περιοδικών. 

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου χώρισαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα εβδομαδιαίων περιοδικών. 


Όπως αναφέρουν δύο εβδομαδιαία περιοδικά, το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή. Το ρεπορτάζ βασίζεται στις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους, τονίζοντας πως η τελευταία φορά που οι δυο τους εθεάθησαν μαζί ήταν στις 15 Ιουνίου, όταν βρέθηκαν στο θέατρο Badminton.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και συνεχίζει τις κοινές εξόδους επιλέγοντας, όμως, μέρη που δεν υπάρχει απαραίτητα η παρουσία φωτογράφων. Άλλωστε, οι «κοσμικές» εμφανίσεις τους λάμβαναν χώρα μόνο στο πλαίσιο της επαγγελματικής ιδιότητας και των δύο, όπως κάποια θεατρική πρεμιέρα.

Το περασμένο Σάββατο, μάλιστα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος βρέθηκαν στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι, για να παραβρεθούν στη βάφτιση του δεύτερου παιδιού της δικηγόρου Ναταλί Γιαννουλίδου, παιδικής φίλης της ηθοποιού. Αμέσως μετά, μάλιστα, ακολούθησε γεύμα στο Codice Blu του Κολωνακίου, σε κλειστό κύκλο, όπου το ζευγάρι των ηθοποιών έδωσε το «παρών». 

yupiii.gr

Related

hot 1853090112757223575

Follow us


item