News-Piper

Το ξέσπασμα της Ευγενίας Μανωλίδου για τη φωτογραφία που υπέστη μοντάζ

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία στο διαδίκτυο που απεικονίζει την  Ευγενία Μανωλίδου  με τον σύζυγο της,  Άδωνι Γεωργιάδη ...

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία στο διαδίκτυο που απεικονίζει την Ευγενία Μανωλίδου με τον σύζυγο της, Άδωνι Γεωργιάδη σε μια πολύ διαχυτική λήψη.

Η Ευγενία Μανωλίδου είχε αναλάβει την παρουσίαση επίδειξης μόδας, που πραγματοποιήθηκε στο 3ο Πανηγύρι των Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγο της.
Η γνωστή μαέστρος έπεσε θύμα φωτομοντάζ, όταν κυκλοφόρησε «πειραγμένη» φωτογραφία της, από εκείνη τη δημόσια εμφάνιση τους.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζει  την Ευγενία Μανωλίδου, να ακουμπά τον σύζυγο της στα επίμαχα σημεία.
Αυτό, είναι κάτι που προκάλεσε την οργή και το ξέσπασμα της Ευγενίας Μανωλίδου που θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ξεκαθαρίσει πως η φωτογραφία είναι παραποιημένη και προϊόν μοντάζ.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, επιτέθηκε σε αυτούς που έκαναν το μοντάζ και έγραψε «Την αηδία με τη φωτογραφία, σας την επιστρέφω, μαζί με την αληθινή φωτογραφία. Τις γελοιότητες, εκεί που σας παίρνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου.
Αυτή είναι η φωτογραφία που έχει υποστεί μοντάζ:
evgenia manolidou-adonis georgiadis

Αυτές είναι οι αληθινές φωτογραφίες:
manolidou-georgiadis1

manolidou-georgiadis2

manolidou-georgiadis3

peoplegreece.com

Related

showbiz 32134147912777490

Follow us


item