News-Piper

Το σχόλιο της Καινούργιου για το “αόρατο εξτένσιον” της Τρέμη

Φωτιά πήρε χθες το twitter με αφορμή τo debate των πολιτικών αρχηγών, ανάμεσά τους και πολλοί επώνυμοι που θέλησαν να σχολιάσουν με το δ...

Φωτιά πήρε χθες το twitter με αφορμή τo debate των πολιτικών αρχηγών, ανάμεσά τους και πολλοί επώνυμοι που θέλησαν να σχολιάσουν με το δικό τους τρόπο τα όσα διαδραματίστηκαν.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο, θέλησε να σχολιάσει τις εμφανίσεις των πολιτικών αλλά και των δημοσιογράφων, επηρεασμένη από τη στήλη “ο πιο καλοντυμένος” της περσινής εκπομπής.
Το σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια για την Όλγα Τρέμη, ήταν αρκετό για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων: «Καλά... καλά... η Τρέμη δε φοράει καν τρέσα... φοράει αόρατο εξτένσιον μη σας πω ότι φοράει κ tape. Ξέρω τι λέω, σ' αυτά είμαι μανούλα #debate», έγραψε χαρακτηριστικά.
tremi
«Εγώ...στα δικά μου...όχι ότι είμαι στον Alpha αλλά ο Αντώνης Σρόιτερ είναι ο πιο ...κομψός», σχολίασε και την εμφάνιση του Αντώνη Σρόιτερ.
sroiter
Ενώ, ο Παύλος Σταματόπουλος έγραψε κι εκείνος με τη σειρά του: «Η Φώφη (σ.σ. Γεννηματά) έχει αφίσα της Κατερίνα Καινούργιου στο καμαρίνι ... Δεν εξηγείται αλλιώς η βλεφαρίδα».
gennimata
faysbook.gr

Related

twitter 4558178428120191817

Follow us


item