News-Piper

Συνεχώς στο πλευρό της Ρέβη ο Τότσικας-Νέες λεπτομέρειες για τη γέννηση των διδύμων

Η  Ρούλα Ρέβη  και ο  Αποστόλης Τότσικας  είναι πια γονείς και για το λόγο αυτό, όπως είναι λογικό και επόμενο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι πια γονείς και για το λόγο αυτό, όπως είναι λογικό και επόμενο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Όλα πήγαν καλά, τα μωρά είναι υγιέστατα, και οι γονείς πανευτυχείς. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω σε ποιον μοιάζουν γιατί είναι πολύ μικρά αλλά από όπου κι αν πάρουν θα είναι πανέμορφα», δήλωσε ο γυναικολόγος της φωτογράφου, αποκλειστικά στο Peoplegreece.com.
Η ευτυχισμένη μανούλα μάλιστα λίγο μετά ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο, συνοδεύοντάς την μετην εξής λεζάντα: «Ευχαριστούμε πολύ σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μας».
Η είδηση αυτή έκανε όλους τους φίλους τους να τους στείλουν τις πιο θερμές ευχές τους μέσα από τα social media, αποδεικνύοντας πως οι δυο εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz είναι από τους πιο αγαπημένους όλους, μια και κρατούν ένα χαμηλό προφίλ, ακόμα και όταν βρίσκονται στα φώτα.
Από τους πρώτους μάλιστα ήταν ο κουμπάρος τους Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος ανέβασε ένα κολάζ και έγραψεχαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω για τους καλούς μου φίλους Ρούλα και Αποστόλη και τα νεογέννητα μωρά τους! Σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε μια υπέροχη ζωή μαζί με τα δίδυμα, γεμάτη χαμόγελα, υγεία και αγάπη! Αξίζετε τα καλύτερα κουμπαράκια μου».
Δείτε τη φωτογραφία και το μήνυμά του:
dimitris giannetosdimitris giannetos mhnyma
Σύμφωνα με το Happy Day, πρώτο ήρθε στο κόσμο το αγοράκι και μετά από ένα λεπτό το κοριτσάκι τους, ενώ ο Αποστόλης Τότσικας ήταν συνεχώς στο πλευρό της Ρούλας Ρέβη, κρατώντας το χέρι της.
Δείτε το video που προβλήθηκε στην εκπομπή:


Related

showbiz 7052503628743485846

Follow us


item